Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kârda, yapmalıyım, yürüyemiyorum

Karda Yürüyemiyorum Ne Yapmalıyım

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karda Yürüyemiyorum Ne Yapmalıyım

İster korku deyin, ister beceriksizlik; karda yürüyemiyorum ve düşme korkusu rüyalarıma giriyor Kar kalkıncaya kadar hiç dışarı çıkmayı düşünmüyorum ÖE/İstanbul

Yalnız olmadığınızı bilmek sizi rahatlatır mı bilmem ama sizin gibi karda mahsur kaldığını hissedenlerin sayısı azımsanmayacak kadar çok Bu yüzden, kar acemilerine bazı tavsiyeler vermekte fayda var:

Karda nasıl yürüdüğünüz kadar ayağınıza ne giydiğiniz önemlidir Her zaman kaymaz lastik tabanı tercih edin

Soğukta sertleşmeyen ve kara, buza tutunabilen özel tabanlar her zaman yürüyüş güvenliğini artırır

Karda sopa yutmuş gibi dik yürümeyin; eklemleriniz yumuşak olsun Düşerseniz yaralanmamak için vücudunuzu yere yakın tutun

Kollarınız serbest olsun; hava soğuk diye el cepte dolaşmayın Çünkü insan düşme sırasında daha tehlikeli durumlardan kendini korumak için kolunu kullanır

İnsanlar, kendilerine en güvendikleri ve dikkatlerinin dağıldığı zaman kayar Nereye bastığınıza dikkat edin ve acele etmeyin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com