![]() |
Savaş Ay Diyeti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Savaş Ay DiyetiDoktor tavsiyelerini de göz önünde tutup geliştirdiği diyetle 117 kilodan 90 kiloya inen Savaş Ay: Doktor izin verdiği halde salataya yağ dökmedim ![]() ![]() ![]() ![]() Ele avuca sığmayan usta gazeteci Savaş Ay, yaptığı diyetle üç ayda 30 kilo birden vererek, 117 kilodan 90 kiloya kadar indi ![]() ![]() OBEZ OLMUŞUM HABERİM YOK Bana obez dediklerinde inanamadım, Obez diye Beyaz'ın vinçle çekilen obez tiplemesi aklıma geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatımda ilk kez diyet yapmaya karar verdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beş öğün tam tahıllı ekmek vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eskiden Şişli'de gece yarısı lahmacun ustasını evinden alıp restoran açtıran kişiyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk 20 gün yedim ama yutmadım ![]() ![]() ![]() ![]() SİRKELİ SUYLA GÜNAYDIN Sabahları limonlu su ya da sirkeli su içerek güne başlamaya alıştım, bu metabolizmayı hızlandırıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TATLARINI BİLE UNUTTUM Tatlıya çok düşkündüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YARIN: Spor salonu yerine bahçede yürümeye başladım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Savaş Ay Diyeti |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Savaş Ay DiyetiRekor incelmenin sportif taktikleri Diyetin içinde Sulukule'de yüzme, Aksaray'da bisiklet, Samatya'da koşu var ![]() ![]() Savaş Ay, tam üç ayda 117 kilodan 90'a inerek diyet rekoru kırdı ![]() ![]() ![]() ![]() İki haftada altı kilo verince çok keyiflendim ama on gün aynı kiloda takıldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalori hesabı matematik problemleri gibi karmaşık gelirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YÜRÜDÜM, YÜZDÜM Orta tempoda yürüyüşle tanıştım, İstanbul'un en iyi yürüme güzergâhlarını çok keyiflendim buldum ![]() ![]() Baktım hızla kilo vermeye başladım ama vücudumda sarkmalar oluyor, göbeğim giderken izi kalıyor ve bunu önlemek için ağırlık öneriliyor; kendime spor salonu aramaya başladım ![]() Annem Şükran Ay'ın vefatından beri Fatih'te onun evinde yaşıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzerken nefes almayı, doğru kulaç atmayı öğrendim, tenise bile başladım, raket tutmayı, duvarla oynamayı öğrettiler ![]() ![]() ![]() ![]() Günde 300 kalori vermek için 25-35 dakika yürümeye başladım ![]() ![]() ![]() Sonra sporalonunda koşu bandı yerine 'dışarıda koşayım' dedim ama Samatya sahili de uzak geldi ![]() ![]() Aletli jimnastikten geri kalmamak için bisiklet edindim ![]() ![]() ![]() Spor ve diyetle altı ayda inmeyi hedeflediğim kiloya üç ayda kavuştum ![]() ![]() ![]() BUNLARI ÖĞRENDİM: Yürüyüş yapmak (30 dakika) 105 kalori Koşmak (1 saat) 600 kalori Bisiklete binmek (1 saat) 630 kalori İp atlamak (1 saat) 600 kalori Ağırlık çalışmak (30 dakika) 135 kalori Merdiven çıkmak (15 dakika) 18 kalori Tenis oynamak (30 dakika) 117 kalori Basketbol oynamak (30 dakika) 261 kalori Yüzmek (30 dakika) 324 kalori Voleybol oynamak (1 saat) 186 kalori 'BAKANIN KAHVALTI SOFRASINDAN BİR PARÇA BÖREKLE KALKTIM' Malatya'da aşçıbaşı gelip benden hesap sordu ![]() ![]() En çok Afyon sofralarını geri çevirirken zorladım ![]() Dışişleri Bakanı'nın aile kahvaltısından küçük bir börek parçası yiyerek kalkmayı başardım ![]() Kayseri'den ağzıma mantı sürmeden ayrılabildim ![]() Adana kebapçısından domates biber yiyerek çıkabildim ![]() MAHALLE BASKISI VAR Kilo verince hayatımdan hamallık çıktı ![]() ![]() Marketten torbalarla çıkardım şimdi bir poşet yetiyor ![]() ![]() ![]() ![]() 20 ![]() ![]() ![]() Diyet yapmaktan utanmıyorum herkese söylüyorum ![]() ![]() Herkes uyurken ben aşçıyı evinden alıp restoran açtırırdım, aşererdim ![]() ![]() Erkeklerin diyet yapması çok daha zordur çünkü üzerimizde mahalle baskısı vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diyete başladım ve birinci ayın sonunda ilk krizime girdim ![]() ![]() ![]() İkinci ayın sonunda canım pizza istedi ![]() ![]() Kriz geldi mi kendini şımartacaksın sonra onun bedeli ödenir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|