![]() |
Ölüyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Ölüyorum...Geçmişti ömrümün üç te biri sen benden geçtiğinde ![]() ![]() Ve saatler gece yarısını geçmişti üzerimdeyken bu hoyrat ağlamaklı halim ![]() ![]() ![]() Ahh! Ah bir ağlayabilseydim Dökülecekti verdiğin cefalar yüreğimden ![]() ![]() ![]() Yol bulacaktı, Yol bulacaktı da kuruyup kaybolacaktı ![]() ![]() Sen bende güzel kalacaktın ya ![]() ![]() Ağlamak istedim! Bilirisin hiç ağlayamazdım Ağlayamadım yine ![]() ![]() ![]() Acılı kaldın yüreğimde ince ince işlendin gün geçtikçe sızılarıma ![]() ![]() Bekledim ya Beklerdim ya Hala bekliyorum ![]() ![]() ![]() Sızılarım var yine en derinimde ![]() ![]() Yoksun! Bu hallerimde yaren değilsin ya bana Gelişlerin ağlatır beni bundan sonra Gelme sevdalım Ölüyorum! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Çok anlamlı bir şiir sevgili mate, güzellikler ve sevgi dolu yüreğine sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
bbk
![]() |
![]() Alıntı:
sanki sıcakmış gibi:)
![]() |
![]() |