|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
durumlar, ettiği, komik, tatilde, türistlerin, şikayet |
![]() |
Türistlerin Tatilde Şikayet Ettiği Komik Durumlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türistlerin Tatilde Şikayet Ettiği Komik DurumlarTüristlerin tatilde şikayet ettiği komik durumlar İngiliz Daily Telegraph gazetesi, turistlerin gülünç ve mantıksız tatil şikayetlerini derledi ![]() Her yıl turistlerin gülünç şikayetlerinden oluşan bir liste yayımlayan gazetenin, bu yılki en gülünçler listesinde şunlar bulunuyor: Holland America Line yolcu gemisinin resepsiyonuna kızgınlıkla inen bir turist, odasının değiştirilmesini talep etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afrika'daki doğal parkta ereksiyon halindeki bir fili gören bir turistin şikayeti ise şöyleydi: "Bu azgın canavarın görünümü, kendimi yetersiz hissetmeme yol açarak balayımı mahvetti ![]() "Nişanlımla iki yataklı oda ayırttık ancak bize çift kişilik yataklı bir oda verildi ![]() ![]() ![]() -DENİZDE BALIK VARMIŞ!- Turistlerin diğer şikayetleriyse şöyle: "İşportacıdan 5 avroya RayBan güneş gözlüğü aldım ama sahte çıktı ![]() "Bize denizde balık olduğunu söylemediler ![]() ![]() "Benim tek yatak odalı dairemi arkadaşların üç odalı dairesiyle karşılaştırdım ![]() ![]() "Broşürde "Konaklamada berber yok" deniliyor ![]() "Plaj çok kumluydu ![]() ![]() ![]() "Sahil broşürde gördüğümüz sahile benzemiyordu ![]() ![]() "Plajda üstsüz güneşlenmek yasaklanmalı ![]() ![]() Plajdaki yiyecek büfesinden alışveriş eden turist: "Dışarıda klima olmaksızın sıcakta kuyrukta bekledik ![]() -MEĞER SİVRİSİNEKLER ISIRIRMIŞ- "Tatildeyken sivrisinek ısırdı ![]() ![]() "Dükkanların öğleden sonra kapatılması aptalca ![]() ![]() ![]() "Su parkında yer ayırtırken hiç kimse bize mayolarımızı ve havlularımızı getirmemizi söylemedi ![]() "Çok fazla İspanyol vardı ![]() ![]() ![]() ![]() "Turda gürültücü ve saygısız konukların bulunabileceği konusunda uyarmak tur operatörü olarak sizin göreviniz ![]() Turistlerden biri ise Hindistan gezisinde lokantalarda körili yemek verilmesinden bıkkınlık geldiğinden, baharatlı yiyeceklerden hoşlanmadığından şikayet etti ![]() |
![]() |
![]() |
|