Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
afişi, altın, portakal

49. Altın Portakal Afişi

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

49. Altın Portakal Afişi

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle 6 – 12 Ekim 2012 tarihlerinde düzenlenecek 49 Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali için yapılan afiş yarışmasında ödül alan afişler belli oldu

Yarışmada dereceye giren tasarımlar Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof Dr Mustafa Akaydın ve AKSAV Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı basın toplantısında açıklandı

49 Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin tanıtım materyallerinde kullanılacak afişin belirlenmesi için yapılan yarışmada birincilik ödülüne yarışmaya "Kara Grafik" rumuzuyla başvuran Yusuf Kara'nın tasarımı değer görüldü

Yarışmada ikinciliği Bilecik Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksek Okulu Grafik Tasarımı Bölümü öğrencisi Yunus İnci elde ederken; üçüncülüğe Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü mezunu grafik sanatçısı Metin Erdoğan'ın afişi seçildi

Yarışmanın birincilik ödülü 5 bin, ikincilik ödülü 2 bin, üçüncülük ödülü bin TL olarak belirlenmişti

Yusuf Kara'nın birincilik ödülüne değer görülen afişi 49 Festivalin tanıtım materyallerinde kullanılacak Ödüllü afişlerle birlikte sergilenmeye değer görülen 49 afiş, festival programı kapsamında açılacak sergide sinemaseverlerle buluşacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com