Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, tarifi

Aşk Tarifi

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Tarifi

Bu cuma gösterime girecek olan yeni filmi 'Aşk Tarifi' ile gündemde olan Catherine Zeta Jones, Tatler dergisine kapak oldu Jones, yeni filminde özel hayatında disiplinli olan bir aşçıyı oynuyor

O Hollywood'un şanslı güzellerinden Kendisi gibi oyuncu olan eşi Michael Douglas ile yaşadığı mutlu evliliğiyle dudak ısırtan Jones, iş hayatında da başarısını sürdürüyor Şu sıralar yeni filmi 'Aşk Tarifi' (No Reservations) ile gündemde olan güzel yıldız, Tatler dergisinin eylül sayısına kapak oldu Dergiye yeni filmi ve özel hayatıyla ilgili konuşan ünlü aktris, 37 yaşında olmasına rağmen güzelliğiyle genç kızlara taş çıkartıyor

YUMURTA BİLE KIRAMAM
"Aslında yumurta kırmayı bile beceremem ama filmde çok başarılı bir aşçıyı canlandırdım" diyen Jones, rolü için yemek yapmayı öğrenirken çok eğlendiğini söylüyor Filmde ünlü aktör Aaron Eckhart ile başrolü paylaşan ünlü yıldız, "Ben genç bir çocuk yerine gerçek bir erkekle oynamayı severim Genç aktörler bana keyif vermiyor" şeklinde konuşuyor Özel hayatında da aynı tutumu sergileyen Jones eşini de bu yüzden tercih ettiğini söylüyor ve ekliyor: 8 yıldır evliyiz, Michael yaşlandıkça daha da harika oluyor!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com