Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
döndü, filmiyle, kardeşinin, sinemaya

Kardeşinin Filmiyle Sinemaya Döndü

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kardeşinin Filmiyle Sinemaya Döndü

Hollywood yıldızı Gwyneth Paltrow, küçük kardeşi Jake Paltrowun ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu "The Good Night" filmiyle beyazperdeye döndü

1998 yılında En İyi Kadın Oyuncu Oscarını alan Gwyneth Paltrow, çocukları yüzünden ara verdiği sinemaya, üç yıl sonra kardeşi Jake Paltrowun yönetmenliğini üstlendiği "The Good Night" filmiyle geri döndü Anneliğin getirdiği dinginlikle hayatına sessiz ve sakin olarak devam ettiğini belirten Paltrow, "Üç yıl boyunca işimi bırakıp çocuklarıma vakit ayırmayı istedim Yaptım da Ama bir parçamın oyuncu olması işleri zorlaştırıyor Bazen balansı tutturamıyorsunuz" dedi Ünlü oyuncu film için "Senaryoyu okur okumaz içinde olmak istedim Uzun süreli bir ilişkide neler yaşanabileceğini anlatıyor Çok gerçekçi ve korkutucu bir senaryo!"diye konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com