Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
film, fragman, tanıtım, yumurta

Yumurta Film Fragman Tanıtım

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yumurta Film Fragman Tanıtım

Filmin adı:YUMURTA

Yönetmen:Semih Kaplanoğlu

Oyuncular:Ufuk Bayraktar, Nejat İşler, Saadet Işıl Aksoy, Tülin Özen, Gülçin Santırcıoğlu, Kaan Karabacak

Senaryo: Semih Kaplanoğlu

Görüntü Yönetmeni: Özgür Eken

Kurgu: Ayhan Ergürsel, Semih Kaplanoğlu, Suzan Hande Güneri

Sanat Yönetmeni: Naz Erayda

Yapımcı: Semih Kaplanoğlu

Süre: 97 dk

Yapım: Türkiye, Yunanistan - Kaplan Film Production (2007)

Dağıtımcı: Kenda

Gösterim Tarihi: 9 Kasım 2007
Şair Yusuf annesinin ölüm haberini alır ve yıllardır uğramadığı kasabadaki çocukluk evine geri döner Bakımsızlıktan harap düşmüş bir evde onu genç bir kız, Ayla beklemektedir Yusuf beş yıldır annesi ile yaşayan bu uzak akrabadan habersizdir
Aylanın Yusuftan bir isteği vardır Zehranın ölmeden önce adadığı adağı oğlu Yusuf yerine getirmelidir Taşra hayatının durağan ritmi, eski sevgili, dostlar ve hayaletlerle dolu mekanlar ve içini kaplayan suçluluk duygusu yüzünden karşı koyamaz Ve Ayla ile Yusuf üç-dört saat uzaklıktaki bir yatır türbesinde yapılacak kurban kesimi için yola çıkarlar
Kurbanlığın seçileceği sürünün bulunamaması yüzünden geceyi bir krater gölünün kenarındaki otelde geçirirler ve katılmak zorunda kaldıkları düğünün atmosferi Yusuf'la Ayla'yı birbirlerine yaklaştırır
Yağan ilk kar suçluluğu örterken, koçun kurban edilişi Yusufun kaderini değiştirecek midir?

Filmin fragmanı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com