Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filmin, fragmanı, güneşin, oğlu, tanıtım

Güneşin Oğlu Filmin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Güneşin Oğlu Filmin Tanıtım Fragmanı

Güneşin Oğlu

Yapım : 2008, Türkiye

Tür : Komedi

Yönetmen : Onur Ünlü

Senaryo : Onur Ünlü

Oyuncular : Haluk Bilginer, Hümeyra Akbay, Özgü Namal, Ferit Kaya, Bülent Emin Yarar, Köksal Engür, Görkem Yeltan, Tansu Biçer, Ahmet Kural, Levent Öktem, Serkan Keskin, Gamze Demirbilek, Burçin Yıldırım, Özkan Meşe, Sinan Urundaş

Görüntü Yönetmeni : Aras Demiray

Dağıtım : Tiglon

Gösterim Tarihi : 7 Kasım 2008

Özet

Bütün hayatını bir mucize bekleyerek geçiren Fikri Şemsigil, sonunda bu mucizeyi yaşar ve Güneşin Oğlu olduğunu öğrenir Fakat yaşadığı mucize, düşündüğünün aksine Fikri Beyin hayatını alt üst eder Fikri Beyin ruhu artık, çevresindeki insanların bedenlerine girip çıkmaktadır Ve sonunda Fikri Bey, bu kez, yıllarca beklediği mucizeden kurtulmak için, gerçeklerin peşine düşmek zorunda olduğunu anlar Olaylar çığırından çıkmıştır Peki, karşı apartmandaki komşusu dünyalar güzeli kız ne olacaktır?

Fragman'ı İzle

Güneşin Oğlu Resimleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com