Demir Adam-İron Man Filminin Tanıtım Frangmanı |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Demir Adam-İron Man Filminin Tanıtım FrangmanıDemir Adam-Iron Man Filminin Tanıtım Frangmanı Yapım :2008, ABD Tür :Bilim Kurgu / Aksiyon / Çizgi / Dram / Fantastik / Gerilim / Macera Yönetmen :Jon Favreau Senaryo :Stan Lee, Arthur Marcum, Matt Holloway, Mark Fergus, Hawk Ostby Oyuncular :Robert Downey Jr, Stan Lee, Shaun Toub, Hilary Swank, Terrence (Dashon) Howard, Samuel L Jackson, Gwyneth Paltrow, Jeff Bridges, Leslie Bibb, Clark Gregg, Bill Smitrovich, Faran Tahir, Ghostface Killah, Sahar Bibiyan, Fahim Fazli, Micah A Hauptman Yapımcı :Stan Lee, Avi Arad, Kevin Feige Görüntü Yönetmeni :Matthew Libatique Müzik :Ramin Djawadi Dağıtım :UIP Filmcilik Gösterim Tarihi :2 Mayıs 2008 Filmin Web Sitesi Özet “Iron Man – Demir Adam” karakterinin, çizgi roman tutkunlarıyla ilk tanışması 1962 yılında oldu Kısa sürede geniş kitlelerin severek okuduğu çizgi romana dönüşen “Iron Man – Demir Adam”da Çin ordusu için silah yaratmak zorunda bırakılan milyoner sanayici Tony Stark, istemeden yaptığı bu çalışma sırasında kendisi için de gizlice zırh üretiyordu Böylece Çinlilerin kontrolünden çıkarak onları durdurabileceğine inanıyordu Çinden kaçıp ABDye geri döndüğünde tehlikeli bir komplonun varlığını keşfedince durdurabilmek için de Demir Adama dönüşüyordu Demir Adamın çok ünlü bir de düşmanı vardır Kısaca MODOK adıyla bilinen bu düşman, sadece öldürmek için dizayn edilmiş beyinsel bir organizmadır Sallanan sandalyesinde oturan kocaman kafalı bir yaratıktır Ancak yönetmen Jon Favreaunun Myspace sitesinde yaptığı açıklamaya göre, Soğuk Savaş dönemini çağrıştırdığı için filmde MODOKa yer verilmeyecek Demir Adamın düşmanı olarak Mandarin Çinlisi yer alacak Fragman'ı İzle |
|