Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çetesi, filminin, fragmanı, soysuzlar, tanıtım

Soysuzlar Çetesi Filminin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soysuzlar Çetesi Filminin Tanıtım Fragmanı

Soysuzlar Çetesi-Inglourious Basterds

Yapım:2009 ~ ABD, Almanya, Fransa

Tür:Aksiyon, Dram, Macera, Savaş

Yönetmen:Quentin Tarantino

Senaryo:Quentin Tarantino

Yapımcı:Quentin Tarantino, Lawrence Bender, Bob Weinstein, Harvey Weinstein

Görüntü Yönetmeni:Robert Richardson

Müzik:Jim Schultz, Mary Ramos

Dağıtım:UIP Filmcilik

Süre:2 saat 28 dk

Gösterim Tarihi:21 Ağustos 2009 (Türkiye)

Filmin Özeti

Aynı günlerda Avrupanın başka bir köşesinde Teğmen Aldo Raine (Brad Pitt), Yahudi askerler tarafından kurulan bir grubu düşmana karşı misilleme yapma amacıyla organize etmektedir Düşmanları tarafından “Piçler” yakıştırmasıyla bilinen Raineın grubu, Nazi Almanyasının önde gidenlerine zarar verme misyonunu üstlenmiştir Bu amaçla, Alman sinema oyuncusu ve gizli ajan Bridget Von Hammersmark (Diane Kruger) ile işbirliği yaparlarShasoannanın kendi intikamını alma planlarını yaptığı bir sinema salonunun çatısı altında hepsinin kaderleri kesişecektir

Filmin Fragmanı

Soysuzlar Çetesi Oyuncuları

Brad Pitt

Samuel L Jackson

Diane Kruger

Simon Pegg

Mike Myers

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com