Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filmin, fragmanı, tanıtım, wΔzwaz

WΔZ-Waz Filmin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

WΔZ-Waz Filmin Tanıtım Fragmanı

WΔz-Waz Filmin Tanıtım Fragmanı

Yapım : 2007, ABD / İngiltere

Tür : Korku

Yönetmen : Tom Shankland

Senaryo : Clive Bradley

Oyuncular : Melissa George, Sally Hawkins, Tom Hardy, Stellan Skarsgård, Selma Blair, John Sharian, Paul Kaye, Ashley Walters, Barbara Adair, Peter Ballance, Lauren Hood, 'sean' Brian Jordaan, Sheila Kerr, Michael Liebman, Joshua O'gorman

Yapımcı : Allan Niblo, James Richardson

Görüntü Yönetmeni : Morten Søborg

Müzik : David Julyan

Süre : 1 saat, 32 dk

Gösterim Tarihi : 2 Mayıs 2008

Filmin Web Sitesi

Özet

Şehrin karanlık sokaklarında, dirilen bedenler kol gezmektedir; kimileri paramparça, kimileri derilerinde WΔZ kazınmış bedenler Dedektif Argo ve iş arkadaşı, bu dövmede yazan denklemi çözmeye kararlıdırlar ve fark ederler ki kurbanların hepsine korkunç bir seçim önerilmektedir: Sevdiğin birini öldür ya da ölmeyi göze al! WΔZ denklemini çözmeye girişen Eddie ve Helen, katilin bir aşk testi uygulamakta olduğunu fark ederler

frangmanı izle

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com