![]() |
Ata Demirer &Quot;Eyyvah Eyvah 2&Quot; |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ata Demirer &Quot;Eyyvah Eyvah 2&Quot;Ata Demirer "Eyyvah Eyvah 2" *"Eyyvah Eyvah 2"yi "Eyyvah Eyvah"ın mutlaka bir devam filmi olmak zorunda duygusuyla yapmıyoruz; biz bu filmin ikincisini yapmıyoruz aslında ![]() ![]() ![]() ![]() *"Eyyvah Eyvah" çok seyirci topladı, sevildi, o zaman ikincisini yapalım psikolojisinde kesinlikle değiliz ![]() *"Eyyvah Eyvah"ın çekimlerinde son gün ben o final sahnesini çekerken canlı canlı o lafı değiştirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *"Eyyvah Eyvah 2" de "Eyyvah Eyvah"la farklar ne olacak? Bir kere coğrafya farklılığı olacak ![]() Hikaye kesinlikle İstanbul'da geçmeyecek ![]() ![]() *Montajında da bulunduğum için "Eyyvah Eyvah"ı en az 150 defa seyrettim ![]() *Çanakkale/Geyikli mekanı, karakterleri ve müzikleri filmin çok sevilmesine yol açtı ![]() *"Eyyvah Eyvah"ı, içimdeki çocukla birlikte, kendim için, amatörce ve severek yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Bizim seyircimiz hesaplı kitaplı filmleri, A sahnesinde seyirci ağlayacak, B sahnesinde seyirci gülecek, C sahnesinde kötü adamlar ortaya çıkacak tarzında yapılmış, kurgulanmış, kodlanmış filmleri sevmiyor, sevemiyor ![]() ![]() Senaryo yazarı ve oyuncu Ata Demirer'in "Eyyvah Eyvah 2"si 21 Ocak 2011'de sinemalarda gösterilmeye başlanacak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|