Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
frangmanı, saattakenfilmin, tanıtım

96 Saat-Taken-Filmin Tanıtım Frangmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

96 Saat-Taken-Filmin Tanıtım Frangmanı

96 Saat-Taken

Yapım : 2008, Fransa

Tür : Bilim Kurgu

Yönetmen : Pierre Morel

Senaryo : Luc Besson, Robert Mark Kamen

Oyuncular : Liam Neeson, Maggie Grace, Goran Kostic, Kattie Cassidy, Olivier Rabourdin, Radivoje Bukvic, Leland Orser, Helena Soubeyrand, Camille Japy, Fani Kolarova

Yapımcı : Luc Besson, Pierre-Ange LePogam, India Osborne

Görüntü Yönetmeni : Carl Bartels, Michel Abramowicz

Müzik : Nathaniel Mechaly

Süre : 1 saat, 33 dk

Gösterim Tarihi : 9 Mayıs 2008

Filmin Web Sitesi

Özet

Canından çok sevdiği kızı Kimin kaçırılışını, cep telefonu bağlantısında çaresiz ve hiçbir şey yapamadan, dinleyen bir babanın durumundan daha kötü ne olabilir? Kabus gibi bu durum, eski bir gizli ajan olan Bryanın başına gelir Genç kadınları satmakta uzmanlaşmış bir çetenin elinden biricik kızını kurtarmak için önünde çok kısa bir zaman dilimi vardır Ancak Bryanın önünde çözülmesi gereken ilk sorun, kendisinin Los Angeleste, kaçırılan kızının ise Pariste olmasıdırBu büyük mesafe engelini nasıl aşacaktır? Zamana karşı yarışın galibi olabilecek midir?

Fragman'ı İzle

96 Saat Resimleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com