Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
frangmanı, münferitfilmin, tanıtım

Münferit-Filmin Tanıtım Frangmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yapım : 2007, Türkiye

Tür : Dram

Yönetmen : Dersu Yavuz Altun

Senaryo : Dersu Yavuz Altun

Oyuncular : İdil Fırat, Ali Erkazan, Mahir İpek, Serhat Nalbantoğlu, Okay Şenol, Ahmet Taşdemir, Veysel Diker, Muhamed Uzuner, Ercan Demirel, Suat Ülhan, Öze Solak, Tuncay Koçal

Görüntü Yönetmeni : İlker Berke

Müzik : Tolga Burkay

Dağıtım : 35 Milim Filmcilik

Gösterim Tarihi : 9 Mayıs 2008

Filmin Web Sitesi

Özet

Deniz altında bir arabadan çıkarılan iki erkek cesedi ve yol ortasında ağır yaralı bulunup hastanede ölen iki çocuk cesedi olmak üzere dört ceset vardır Şirin kasabada yaşayan onlarca genç kadına da tecavüz edilmiştir Tecavüz edilen kadınlardan biri, Aylin öğretmen sorgulandıkça geçmişe dönülür ve cesetler arasındaki ilişkiler yavaş yavaş ortaya çıkar Ancak ortaya asla çıkmaması gereken sırlar da vardır

Fragman'ı İzle

Münferit Resimleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com