Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
frangmanı, oyundie, tanıtım, tehlikeli, wavefilmin, welle–the

Tehlikeli Oyun-Die Welle–The Wave-Filmin Tanıtım Frangmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tehlikeli Oyun-Die Welle–The Wave-Filmin Tanıtım Frangmanı

Tehlikeli Oyun-Die Welle–The Wave

Yapım : 2008, Almanya

Tür : Dram

Yönetmen : Dennis Gansel

Senaryo : Dennis Gansel

Oyuncular : Christiane Paul, Jürgen Vogel, Frederick Lau, Max Riemelt, Jennifer Ulrich, Elyas M'barek, Cristina Do Rego, Jacob Matschenz, Maximilian Vollmar, Max Mauff, Ferdinand Schmidt-modrow

Yapımcı : Nina Maag

Görüntü Yönetmeni : Torsten Breuer

Müzik : Heiko Maile

Süre : 1 saat, 40 dk

Gösterim Tarihi : 9 Mayıs 2008

Özet

Rainer Wegner, öğrencilerinin ilgisizliği üzerine, dikkatlerini çekmek için bir deney yapmaya karar verir: Öğrencilerinden kendisini liderleri olarak kâbul etmelerini ve kendisine Mr Wegner diye hitap etmelerini ister “Disiplin aracılığıyla güç” sloganını seçer, bir logo yaratır ve gizli bir işaretle iletişim kuran bu gruba “The Wave” adını verir Grup giderek kontrolden çıkar ve kısa sürede farklı boyutlara ulaşır

Fragman'ı İzle

Tehlikeli Oyun Resimleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com