![]() |
Recep İvedik 2 Filminde Küfürler Kızdırdı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Recep İvedik 2 Filminde Küfürler KızdırdıRecep İvedik 2 Filminde Küfürler Kızdırdı Recep de küfrediyor babaanne de Şahan Gökbakarın “Recep İvedik 2” filmi ilki gibi çok konuşulacağa benziyor ![]() ![]() İşte izleyici görüşleri : ÇOCUKLAR SEYRETMEMELİ Gizem Başaran (22) Grafik Tasarımcı: Ben filmi çok beğendim, hemen hemen her sahnede güldüm ![]() ![]() VERDİĞİM PARAYA DEĞMEDİ Hakan Yürür (30) Subay: Birincisinde çok gülmüştüm ve Şahandan yine aynı performansı beklerdim ![]() ![]() ![]() ![]() İLKİNDEN GÜZEL OLMUŞ Gizem Aydın (23) Moda Tasarımcısı: Bence Recep İvedik bir halk kahramanı ![]() ![]() ![]() YİNE O HALK KAHRAMANI Gökhan Naldemirci (26) İşletmeci: İlki gibi değildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RECEP İVEDİK KAMERA ARKASI TEPKİ ÇEKEN DİYALOGLAR - Ninesi, Recepe kızıyor: Kalk s ![]() ![]() ![]() - Nine: Gel play station oynayalım da k ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Recep bir kıza fal bakıyor: Sana biri k ![]() ![]() ![]() ![]() - Recep yoga yapıyor: Siz insanları dom ![]() ![]() ![]() - Partide kanepe denildiğinde Recep cevap veriyor: Kanepeye bak, benim g ![]() ![]() ![]() - Japonlarla konuşuyor: Orama k ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Partide: Bu parti g ![]() ![]() - Hemşire kıyafeti giyen kıza “Tansiyonumu ölçer misin” diyor ![]() ![]() - Marlyn Monroe kılığındaki bir kadına: Doğru söyle Einstein sana ç ![]() - Ninesi 3-4 kere son nefesini verirken, “evdeki maun sandık” diyor, ölüyor, sonra tekrar canlanıp “evdeki maun sandık” diyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RECEP İVEDİK 2 FİLMİNDEN KARELER RECEP İVEDİK 2 FRAGMAN |
![]() |
![]() |
|