Evdeki Düşman Filminin Tanıtım Fragmanı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Evdeki Düşman Filminin Tanıtım FragmanıEvdeki Düşman Filminin Tanıtım Fragmanı Orjinal Adı: Orphan Yapım:2009 ~ ABD, Almanya, Fransa, Kanada Tür:Dram, Gerilim, Gizem, Korku Yönetmen:Jaume Collet-Serra Senaryo:Alex Mace, David Johnson Yapımcı:Leonardo DiCaprio, Joel Silver, Susan Downey, David Barrett, Erik Olsen, Jennifer Davisson Killoran, Charlie Woebcken, Richard Mirisch Görüntü Yönetmeni:Jeff Cutter Müzik:John Ottman Dağıtım:Warner Bros Süre:33 dk Gösterim Tarihi:04 Eylül 2009 (Türkiye) ![]() Filmin Özeti Doğmamış çocuklarının trajik ölümü Kate ve Johnu perişan etmiştir Hayatlarını normale döndürmek için bir çocuk evlât edinmeye karar verirler Yöredeki bir yetimhanede gittiklerinde Esther adındaki küçük bir kıza adeta çekildiklerini hissederler, ama Esth er göründüğü gibi değildir Kate, Johna ve diğerlerine Estherın sevimli maskesinin ardındaki yüzünü göstermeye çalışır![]() Filmin Fragmanı Evdeki Düşman Oyuncuları ![]() Vera Farmiga ![]() Peter Sarsgaard ![]() Jimmy Bennett ![]() Genelle Williams ![]() Aryana Engineer |
|
|
|