Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biletleri, çıkarılıyor, güneşi, gördümün, satışa

Güneşi Gördüm'ün Biletleri Satışa Çıkarılıyor

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Güneşi Gördüm'ün Biletleri Satışa Çıkarılıyor

Güneşi Gördüm'ün biletleri yoğun istek üzerine erken satışa çıkarılıyor

Yaptığı ilk filmiyle 2007 yılının en fazla izlenen film olma rekorunu elinde bulunduran Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi 'Güneşi Gördüm' filminin biletleri yoğun talep üzerine 27 Şubat'tan itibaren erken satışa çıkıyor Sinema seyircilsinin büyük bir merakla 2009'un en iyi film olarak beklediği Güneşi Gördüm 350 kopya olarak 750 salonda gösterime olacak

12 Mart 2009'da beyazperdede sinemaseverlerle buluşacak olan filmin çekimleri Türkiye, Danimarka, Norveç, İsveç, Bulgaristan ve Yunanistan'da yapıldı

Ali Sürmeli, Ali Tutal, Alper Kul, Altan Erkekli, Buğra Gülsoy, Cemal Toktaş, Cezmi Baskın, Cihat Tamer, Demet Evgar, Deniz Oral, Emre Kınay, Erol Demiröz, Erol Günaydın, Gülhan Tekin, Hande Subaşı, Itır Esen, Kamil Sönmez, Macit Sonkan, Mahsun Kırmızıgül, Menderes Samancılar, Murat Ünalmış, Nurseli İdiz, Sarp Apak, Cem Aksakal, Şerif Sezer, Yıldız Kültür, Yiğit Özşener, Zafer Ergin ve çocuk oyuncular olarak da Serhat Çağlayan, Aleyna Kala, Aslıhan Kapanşahin, Cansu Aktay ve Tuğse Gökhan'ın rol aldığı filmin çekimleri Türkiye, Norveç, İsveç, Bulgaristan, Yunansitan
'Güneşi Gördüm'de son yirmi beş yıla dair; bugüne kadar cesaretle söylenmekte zorlanılan sözler yer alıyor ve yüksek sesle tartışılamayan konular işleniyor

Her türlü ayrımcılığa ve ötekileştirilmeye karşı duran, savaşın, kavganın, kendine benzemeyeni hor görmenin sorunun ta kendisinin olduğunu anlatan bu film, bir anlamda 'Türkiye'nin hikayesi'… İnsana dair her şeyi samimiyetle içinde barındıran film, 'Çocuklara ve umuda' adanıyor Yapımcı Tokat, yaptıkları işe çok inandıklarını söyleyerek 'Kırmızıgül, Beyaz Melek'te kazandığı başarıdan sonra yeni filminde de ustalığını açıkça ortaya koyuyor Seçilen mekanları, kullanılan tekniği ve oyuncu kadrosu ile seyirciyi güzel bir film bekliyor Bu film sinema seyircilerinin beklentilerinin de üzerinde olacak' diyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com