Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkın, englishfilmin, fragmanı, ingilizcesibroken, tanıtım

Aşkın İngilizcesi-Broken English-Filmin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşkın İngilizcesi-Broken English-Filmin Tanıtım Fragmanı

Aşkın İngilizcesi-Broken English

Yapım : 2007, ABD / Fransa / Japonya

Tür : Dram / Komedi / Romantik

Yönetmen : Zoe R Cassavetes

Senaryo : Zoe R Cassavetes

Oyuncular : Parker Posey, Gena Rowlands, Peter Bogdanovich, Tim Guinee, Drea De Matteo

Yapımcı : Andrew Fierberg

Görüntü Yönetmeni : John Pirozzi

Müzik : Scratch Massive

Dağıtım : 35 Milim Filmcilik

Süre : 1 saat, 37 dk

Gösterim Tarihi : 5 Eylül 2008

Özet

New Yorkta oturan, şehirdeki şık bir otelde calışmakta olan otuzlarındaki Nora Wilder (Parker Posey) aşk ve ilişkilere kuşkulu bir gözde bakmakta Arkadaşı Audreynin “mükemmel evliliği”gibi düzgün bir ilişki için ne yapması gerektiğini düşünür durur Annesinin ona her fırsatta yalnız olduğunu hatırlatması Noranın işini pek kolaylaştırmaz Felaketle sonuçlanan rastgele bazı buluşmalar sonrasında Julien adında, hayata aşık, aklı bir karış havada bir Fransız ile tanışır Bu denemenin de diğerleri gibi sonlanmaması için eski hatalarını tekrarlamamaya niyetli olan Nora, kendini Pariste, eski alışkanlıklarından kopmaya calışırken buluverir Kaçınılmaz olarak hayatına yeni bir düzen vermeden önce, ve en önemlisi aşkı bulmak için, Nora önce kendini bir değerlendirmeden geçirmelidir

Fragman'ı İzle

Aşkın İngilizcesi Resimleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com