Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
seviyorum

Not: Seni Seviyorum

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Not: Seni Seviyorum

Filmin adı:NOT: SENİ SEVİYORUM

Orijinal adı:PS I Love You

Yönetmen:Richard LaGravenese

Oyuncular:Gerard Butler, Hilary Swank, Harry Connick Jr, Lisa Kudrow, Gina Gershon, James Marsters, Kathy Bates, Jeffrey Dean Morgan, Dean Winters, Anne Kent

Senaryo: Richard LaGravenese, Steven Rogers (Cecelia Ahernin aynı adlı romanından)

Görüntü Yönetmeni: Terry Stacey

Kurgu: David Moritz

Müzik: John Powell

Yapım Tasarımcısı: Shepherd Frankel

Yapımcı: Wendy Finerman, Broderick Johnson, Andrew A Kosove, Molly Smith

Süre: 126 dk

Yapım: ABD (2007)

İthalatçı: Fida Film

Dağıtımcı: WB

Gösterim Tarihi: 15 Şubat 2008
Hayatının aşkı, İrlandalı Gerry (Gerard Butler) ile evlenen Holly Kennedy (Hilary Swank) güzel, akıllı ve mutlu bir kadındır Ancak günün birinde Gerry, amansız bir hastalığa yakalanır Genç adam karısını çok iyi tanımaktadır ve öldüğü takdirde Hollynin mahvolacağını bilmektedir Ölmeden önce eşine farklı zamanlarda eline geçecek şekilde bir dizi mektup yazar Holly bu mektuplardan ilkini 30 doğum gününde okur Yaşamına ışık tutan bu mektuplar sayesinde genç kadın ölümle başa çıkmayı öğrenecek ve kendini yeniden keşfedecektir

Filmin fragmanı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com