|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
filistinin, kadrosu, kurtlar, oyuncu, vadisi |
![]() |
Kurtlar Vadisi Filistin'in Oyuncu Kadrosu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurtlar Vadisi Filistin'in Oyuncu KadrosuKurtlar Vadisi Filistin'in oyuncu kadrosu Pana Film'in yapımcılığını üstlendiği ve Filistin'de yaşanan insanlık dramını konu alan “Kurtlar Vadisi Filistin” filminin kadrosu belli oldu ![]() Bu hafta çekimlere başlayacak olan “Kurtlar Vadisi Filistin”in oyuncu kadrosunda dev isimler yer alıyor ![]() ![]() 5 Kasım'da vizyona girecek 5 Kasım 2010da Türkiye ve dünyada aynı anda vizyona girecek “Kurtlar Vadisi Filistin” filminin yapımcılığını Pana Film adına Raci Şaşmaz üstlenirken, senaryosu Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan tarafından kaleme alındı ![]() ![]() ![]() Mark Meddings, Hollywoodun en usta Özel Efekt uzmanlarından biri ![]() ![]() ![]() Çek asıllı Dusan Hyska ve ekibi ise Saving Private Ryan (Er Ryanı Kurtarmak), The Mummy (Mumya), The Mummy Returns (Mumya Dönüyor) ve Kurtlar Vadisi Irakta dünyaca ünlü pek çok aktör yerine tehlikeli sahnelerde inanılmazı başardı ![]() İşte merakla beklenen Kurtlar Vadisi Filistinin konusu: Gazzeye insani yardım malzemeleri götürmeye çalışan gemilere yapılan kanlı baskın üzerine Polat Alemdar ve arkadaşları Filistine gitmiştir ![]() ![]() Filistinlilerle kurulan ilk temaslar sayesinde hedefine adım adım yaklaşmaya çalışan Polat Alemdarı bazı sürprizler beklemektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak teknolojik imkânlar ve kural tanımazlık, Moşeyi kurtarmaya yetmeyecektir ![]() |
![]() |
![]() |
|