|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fragmanı, kadınlarthe, tanıtım, womenfilmin |
![]() |
Kadınlar-The Women-Filmin Tanıtım Fragmanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlar-The Women-Filmin Tanıtım FragmanıKadınlar-The Women Yapım : 2008, ABD Tür : Dram / Komedi Yönetmen : Diane English Senaryo : Diane English Oyuncular : Eva Mendes, Jada Pinkett Smith, Meg Ryan, Annette Bening, Carrie Fisher, Candice Bergen, Debi Mazar, Lynn Whitfield, Bette Midler, Debra Messing, Joanna Gleason, Ana Gasteyer, India Ennenga, Jana Robbins, Tilly Scott Pedersen, Gloria Crist, Andria Blackman, Cloris Leachman, Keegan Connor Tracy, Nicole Robinson, Natasha Alam Yapımcı : Bill Johnson, Mick Jagger, Diane English, Victoria Pearman Görüntü Yönetmeni : Anastas N ![]() Gösterim Tarihi : 12 Eylül 2008 Özet Marynın (Meg Ryan) en yakın arkadaşı stil uzmanı Sylvie Fowler (Annette Benning), kusursuz şıklığı ve hızlı işleyen zekası ile mutlu bir bekar ve saygıdeğer kadın magazini CACHETin baş editörü ![]() ![]() ![]() Ama bu uzun süreli dostluk, çalkantılı bir döneme girer ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm dünyası altüst olan Mary bir karar vermek zorunda kalır ![]() ![]() Bu esnada Sylvie de bir tercih yapmak zorunda kalır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mary, Sylvienin bu ihanetini affetmez ve arkadaşlıkları biter ![]() ![]() Fragman'ı İzle Kadınlar Resimleri |
![]() |
![]() |
|