![]() |
İlişki Durumu: Karmaşık Filminin Tanıtım Fragmanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlişki Durumu: Karmaşık Filminin Tanıtım Fragmanıİlişki Durumu: Karmaşık Filminin Tanıtım Fragmanı Yapım: 2009 ~ ABD-It's Complicated Tür: Komedi, Romantik Yönetmen: Nancy Meyers Senaryo: Nancy Meyers Yapımcı: Nancy Meyers, Scott Rudin Görüntü Yönetmeni: John Toll Müzik: Hans Zimmer, Heitor Pereira Gösterim Tarihi: 29 Ocak 2010 (Türkiye) ![]() Filmin Özeti Senarist/yönetmen, Oscar ödülü adayı Nancy Meyers (Kadınlar Ne İster, Aşkta Herşey Mümkün, Tatil) aşk, boşanma ve ikisi arasındaki her şeyle ilgili komedi filmi Its Complicated da Meryl Streep (15 kez Oscar adaylığı ve iki Oscar ödülü elde eden), Steve Martin ve Alec Baldwine (Oscar adayı) yönetmenlik yapıyor ![]() Janein (Streep) üç yetişkin çocuğu, başarılı bir Santa Barbara pastahane/restoranı ve on yıl önce boşandığı eski kocası avukat Jakele (Baldwin) dostça bir ilişkisi vardır ![]() ![]() ![]() ![]() Janein mutfağını değiştirmek için işe alınan mimar Adam (Martin), yeniden alevlenen bu aşkın ortasında kalır ![]() ![]() Jane ve Jake kendi hayatlarına mı devam etmeli, yoksa aşk ikinci turda gerçekten daha mı güzeldir? Filmin Fragmanı lişki Durumu: Karmaşık Oyunculari ![]() Meryl Streep ![]() Steve Martin ![]() Alec Baldwin ![]() Hunter Parrish ![]() Lake Bell |
![]() |
![]() |
|