Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
durumu, filminin, fragmanı, ilişki, karmaşık, tanıtım

İlişki Durumu: Karmaşık Filminin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yapım:
2009 ~ ABD-It's Complicated

Tür:
Komedi, Romantik

Yönetmen:
Nancy Meyers

Senaryo:
Nancy Meyers

Yapımcı:
Nancy Meyers, Scott Rudin

Görüntü Yönetmeni:
John Toll

Müzik:
Hans Zimmer, Heitor Pereira

Gösterim Tarihi:
29 Ocak 2010 (Türkiye)

Filmin Özeti
Senarist/yönetmen, Oscar ödülü adayı Nancy Meyers (Kadınlar Ne İster, Aşkta Herşey Mümkün, Tatil) aşk, boşanma ve ikisi arasındaki her şeyle ilgili komedi filmi Its Complicated da Meryl Streep (15 kez Oscar adaylığı ve iki Oscar ödülü elde eden), Steve Martin ve Alec Baldwine (Oscar adayı) yönetmenlik yapıyor

Janein (Streep) üç yetişkin çocuğu, başarılı bir Santa Barbara pastahane/restoranı ve on yıl önce boşandığı eski kocası avukat Jakele (Baldwin) dostça bir ilişkisi vardır Fakat Jane ve Jake oğullarının üniversite mezuniyeti için kendilerini şehir dışında bulduklarında, işler karışmaya başlar Birlikte yedikleri masum bir yemek düşünülmeyen bir şeye dönüşür—yeni bir ilişki Jake, çok daha genç olan Agnessle (Lake Bell) evlidir ve Jane artık, diğer kadındır

Janein mutfağını değiştirmek için işe alınan mimar Adam (Martin), yeniden alevlenen bu aşkın ortasında kalır Boşanmasının etkilerini atlatmaya çalışan Adam, Janee aşık olmaya başlar, ancak çok geçmeden bir aşk üçgeninin parçası olduğunu fark eder

Jane ve Jake kendi hayatlarına mı devam etmeli, yoksa aşk ikinci turda gerçekten daha mı güzeldir?

Filmin Fragmanı

lişki Durumu: Karmaşık Oyunculari

Meryl Streep

Steve Martin

Alec Baldwin

Hunter Parrish

Lake Bell

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com