|  | The Book Of Eli Filminin Tanıtım Fragmanı |  | 
|  11-04-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   The Book Of Eli Filminin Tanıtım FragmanıThe Book Of Eli Filminin Tanıtım Fragmanı Yapım: 2010 ~ ABD Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Gizem, Macera, Western Yönetmen: Allen Hughes, Albert Hughes Senaryo: Gary Whitta Yapımcı: Denzel Washington, Joel Silver, Richard D  Zanuck, Susan Downey, Erik Olsen, David Valdes, Yolanda T  Cochran, Broderick Johnson, Andrew A  Kosove Görüntü Yönetmeni: Don Burgess Müzik: Deva Anderson Gösterim Tarihi: 05 Şubat 2010 (Türkiye)  Filmin Özeti Amerikan yapımı filmi Albert ve Allen Hughes kardeşler yönetmiş  Kardeşler bu filmle ''From Hell'' (Cehennemden Gelen) filminden beri ilk defa biraraya geliyorlar  Başrollerini ise Denzel Washington , Gary Oldman , Mila Kunis , Paylaştığı '' The Book of Eli'' Distopik bir gelecekte geçen aksiyon / Gerilim türünde bir yapım  Filmde Güneş patlaması sonrası kavrulmuş dünyada sağ kalanların yaşam mücadelesinde Eli (D  Washington) adlı bir adamın yok olmanın eşiğine gelen insanlığı kurtaracak olan bir kitabı koruma mücadelesini anlatıyor  Filmin Fragmanı The Book Of Eli Oyunculari  Denzel Washington  Gary Oldman  Mila Kunis  Michael Gambon  Ray Stevenson | 
|   | 
|  | 
|  |