Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
djangofilmin, düellosukiyaki, fragmanı, tanıtım, western

Düello-Sukiyaki Western Django-Filmin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Düello-Sukiyaki Western Django-Filmin Tanıtım Fragmanı

Düello-Sukiyaki Western Django

Yapım : 2007, Japonya

Tür : Aksiyon / Korku / Macera / Savaş / Western

Yönetmen : Takashi Miike

Senaryo : Takashi Miike, Masaru Nakamura, Caner Küçük (Kitap)

Oyuncular : Quentin Tarantino, Renji Ishibashi, Masanobu Ando, Koichi Sato, Yusuke Iseya, Hideaki Ito, Kaori Momoi, Yoshino Kimura

Yapımcı : Hirotsugu Yoshida, Toshinori Yamaguchi, Toshinori Yamaguchi

Görüntü Yönetmeni : Toyomichi Kurita

Müzik : Kôji Endô

Süre : 2 saat, 01 dk

Gösterim Tarihi : 30 Mayıs 2008

Özet

Takashi Miike, 'spagetti western' tarzı filmlere hürmeten, popüler Japon yemeğinin adını verdiği 'Sukiyaki Western'i icat etti 12 yüzyıldaki Genpei klan savaşları sırasında geçen filmin gerçeküstü dünyası, kovboy filmi temasıyla Japon dönem filmlerini birleştiriyor; filmde ayrıca, Quentin Tarantino da kısa bir rolde görünüyor Beyazlardan Genji ve Kırmızılardan Heike bu sefer fakir bir dağ kasabasında, efsanevi bir hazineyi ararken karşı karşıya gelirler Tanrı vergisi bir atıcılık yeteneği olan yalnız bir silahşör de kasabaya gelince herkes onun hangi çeteye katılacağını merak eder Bu durum sonunda şiddetli bir güç gösterisiyle patladığında, aşağılık hileler, ihanet, şehvet ve aşk çarpışmaya başlayacaktır

Fragman'ı İzle

Düello Resimleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com