Aslan Kral'ın Oğlu Leo-Filmin Tanıtım Fragmanı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslan Kral'ın Oğlu Leo-Filmin Tanıtım FragmanıAslan Kralın Oğlu Leo-The Story Of Leo / La Storia Di Leo Yapım : 2004, İtalya Tür : Animasyon / Komedi / Macera / Romantik Yönetmen : Mario Cambi Senaryo : Orietta Borgia (Kitap), Pierstefano Marangoni Seslendirenler : Oya Küçümen, Leo Gullotta, Murat Serezli, Harun Can, Neri Marcarè, Carlo Conti, Simona Marchini Yapımcı : Veronica Salvi, Marco Ambrosino Görüntü Yönetmeni : Marco Carosi Müzik : Alessandro Molinari Dağıtım : Özen Film Gösterim Tarihi : 19 Eylül 2008 Özet Leo vejeteryan bir aslandır Arkadaşları tarafından sadece bu farklı özelliği yüzünden dışlanmış ve afaroz edilmiştir![]() ![]() Ancak, birgün olaylar, fil sürüsünün güzeller güzeli kraliçesi Avoria ile yollarını birleştirir… Fante Ele adında esrarengiz bir şekilde öldürülen filin güzel dul karısı Avoria, farklı kuyrukları olan iki yavru doğurur…Avoria, sadece fil sürüsünün kralı olmak için Avoria ile evlenmek isteyen ihtişamlı ve otoriter beyaz fil Zanco tarafından yargılanacaktır… Leo güzeller güzeli Avoriayı kurtarabilecek midir?Fragman'ı İzle Aslan Kralın Oğlu Leo Resimleri |
|
|
|