Marley &Amp; Ben Filminin Tanıtımı Fragmanı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Marley &Amp; Ben Filminin Tanıtımı FragmanıMarley & Ben Filminin Tanıtımı Fragmanı Marley & Me IMDB Puanı: 7 2/10 Yapım: 2008 ~ ABD Tür: Dram, Komedi Yönetmen: David Frankel Senaryo: John Grogan, Scott Frank Senaryo (Kitap): John Grogan Yapımcı: Kevin Halloran, Karen Rosenfelt, Gil Netter Görüntü Yönetmeni: Florian Ballhaus Müzik: Theodore Shapiro Dağıtım: Tiglon Süre: 2 saat Gösterim Tarihi: 03 Nisan 2009 (Türkiye) ![]() Filmin Özeti: Karlı bir günde evlenen çift John (OWEN WILSON) ve Jenny Grogan (JENNIFER ANISTON) Michigandaki soğuk kış günlerini arkada bırakıp, güneye, Floridaya taşınıp yeni bir hayata başlamaya karar verirler Birbirine rakip gazetelerde iş bulan çift kendilerine bir ev de aldıktan sonra, evliliğin zorlu yanlarını da yavaşça görmeye başlarlar![]() Çocuk sahibi olmakla ilgili kuşkulu olan John, bu konudaki korkularıyla ilgili arkadaşı ve meslektaşı olan Sebastiana açılır ve o da mükemmel bir öneriyle çıkagelir; John, Jennyyi oyalamak için ona bir köpek almalıdır Ve Marley hayatlarına girer![]() ![]() ![]() Filmin Fragmanı: |
|
|
|