Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filminin, fragmanı, parlak, tanıtım, yıldız

Parlak Yıldız Filminin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yapım:
2009 ~ İngiltere-Bright Star

Tür:
Biyografi, Dram, Romantik

Yönetmen:
Jane Campion

Senaryo:
Jane Campion

Yapımcı:
David M Thompson, François Ivernel, Emma Mager, Cameron Mccracken, Mark L Rosen, Caroline Hewitt, Jan Chapman, Christine Langan

Görüntü Yönetmeni:
Greig Fraser

Müzik:
Mark Bradshaw

Gösterim Tarihi:
12 Şubat 2010 (Türkiye)

Filmin Özeti

Filmekiminin gala filmleri arasında 2005te İstanbulFilm Festivalinin Altın Lale jürisinde yer alan Jane Campion'ın son filmi "Parlak Yıldız" da yer alıyor
Yirmi beş yaşında ölen İngiliz şair John Keats'in Fanny Brawne'la olan aşkını anlatan "Parlak Yıldız"ın başrollerde Tom Tykwer'in "Koku" ve Todd Haynes'in "I'm Not There" filmlerinde oynayan Ben Whishaw ve daha önce festivalde gösterilen Candy filminden hatırlayacağımız Abby Cornish var

Filmin Fragmanı

Parlak Yıldız Oyunculari

Abbie Cornish

Ben Whishaw

Thomas Sangster

Kerry Fox

Jane Campion

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com