|
|
Konu Araçları |
deuxieme, fragmanı, ikinci, nefesle, soufflethe, tanıtım, windfilmin |
İkinci Nefes-Le Deuxième Souffle-The Second Wind-Filmin Tanıtım Fragmanı |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İkinci Nefes-Le Deuxième Souffle-The Second Wind-Filmin Tanıtım Fragmanıİkinci Nefes-Le Deuxième Souffle-The Second Wind Yapım : 2007, Fransa Tür : Dram Yönetmen : Alain Corneau Senaryo : Alain Corneau, José Giovanni Oyuncular : Monica Bellucci, Daniel Auteuil, Jacques Dutronc, Michel Blanc, Eric Cantona Yapımcı : Laurent Petin, Michèle Pétin Görüntü Yönetmeni : Yves Angelo Müzik : Bruno Coulais Süre : 2 saat, 35 dk Gösterim Tarihi : 13 Haziran 2008 Özet Dünyanın Bütün Sabahlarının saygın yönetmeni, Jean-Pierre Melvillein 1966da aynı isimle filme çektiği romanı yeniden uyarlayarak, bugünün gözleriyle, bugünün en iyi oyuncuları, görüntüleri ve kendi kuşkularımız ve ümitlerimizle kara film türüne dönüş yapıyor 1958de geçen hikâye, hapishaneden yeni kaçmış meşhur gangster Guyu takip ediyor Bütün Fransız polis teşkilatı adamın peşinde Sevdiği kadın Manouchela beraber ülkeyi terk etmeden önce para bulmak için son bir iş yapması gerekiyor Başarılı da oluyor, fakat polislerin çevirdikleri dolap sonucunda kendi suç ortakları onu bir hain gibi görüyorlar Gu, bundan sonra şerefini temizlemek için ne gerekiyorsa yapacak Fragman'ı İzle İkinci Nefes Resimleri |
|