Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
deuxieme, fragmanı, ikinci, nefesle, soufflethe, tanıtım, windfilmin

İkinci Nefes-Le Deuxième Souffle-The Second Wind-Filmin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İkinci Nefes-Le Deuxième Souffle-The Second Wind-Filmin Tanıtım Fragmanı

İkinci Nefes-Le Deuxième Souffle-The Second Wind

Yapım : 2007, Fransa

Tür : Dram

Yönetmen : Alain Corneau

Senaryo : Alain Corneau, José Giovanni

Oyuncular : Monica Bellucci, Daniel Auteuil, Jacques Dutronc, Michel Blanc, Eric Cantona

Yapımcı : Laurent Petin, Michèle Pétin

Görüntü Yönetmeni : Yves Angelo

Müzik : Bruno Coulais

Süre : 2 saat, 35 dk

Gösterim Tarihi : 13 Haziran 2008

Özet

Dünyanın Bütün Sabahlarının saygın yönetmeni, Jean-Pierre Melvillein 1966da aynı isimle filme çektiği romanı yeniden uyarlayarak, bugünün gözleriyle, bugünün en iyi oyuncuları, görüntüleri ve kendi kuşkularımız ve ümitlerimizle kara film türüne dönüş yapıyor 1958de geçen hikâye, hapishaneden yeni kaçmış meşhur gangster Guyu takip ediyor Bütün Fransız polis teşkilatı adamın peşinde Sevdiği kadın Manouchela beraber ülkeyi terk etmeden önce para bulmak için son bir iş yapması gerekiyor Başarılı da oluyor, fakat polislerin çevirdikleri dolap sonucunda kendi suç ortakları onu bir hain gibi görüyorlar Gu, bundan sonra şerefini temizlemek için ne gerekiyorsa yapacak

Fragman'ı İzle

İkinci Nefes Resimleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com