Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
avanak, filmin, fragmanı, kuzenler, tanıtım

Avanak Kuzenler Filmin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Avanak Kuzenler Filmin Tanıtım Fragmanı

Avanak Kuzenler

Yapım : 2008, Türkiye

Tür : Komedi

Yönetmen : Oğuzhan Tercan

Senaryo : İrfan Saruhan, Batuhan Varuş, Kerem Arıca

Oyuncular : Yağmur Atacan, Hakan Bilgin, Özlem Savaş, Cihat Tamer, Erdal Tosun, Alp Kırşan, Paşhan Yılmazel, Görkem Gürsoy, Fatma Toptaş, Tuluğ Çizgen, Burak Öncü

Yapımcı : Faruk Aksoy, Murat Akdilek

Görüntü Yönetmeni : Ertunç Şenkay

Gösterim Tarihi : 26 Eylül 2008

Özet

Kendisini dünün Tarık Akan'ı bugünün Kenan İmirzalıoğlu'su sanan Tankut Kendisini insanların kaderlerini değiştirecek mucit sanan Serkan Kendisini kadınların peşinde koştuğu Valantino sanan Neco En belirgin ortak özellikleri avanaklıkta yarışmaları
Üç avanağın kurtarıcısı güzel ve asi Melike Peki bu üç kuzen bir araya gelip ortak iş çevirmeye kalkarlarsa ne olur? Neler olmaz neler? Ortalık gırgır şamatadan yıkılır

Fragman'ı İzle

Avanak Kuzenler Resimleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com