|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
3transporter, filmin, fragmanı, tanıtım, taşıyıcı |
![]() |
Taşıyıcı 3-Transporter 3 Filmin Tanıtım Fragmanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Taşıyıcı 3-Transporter 3 Filmin Tanıtım FragmanıTransporter serisini 'üç'ledi Olivier Megatonun yönettiği ve Jason Statham, Natalya Rudakova, François Berleand ile Robert Knepperın oynadığı Taşıyıcı 3 (Transporter 3), 26 Aralıkda vizyona çıkarılıyor ![]() Filmde; Frank, Marsilyadaki Ukrayna Çevre Koruma Ajansı Başkanı Leonidin kaçırılan kızı Valentinayı Karadeniz kıyısındaki Odessaya götürmekle yükümlüdür ![]() Frank, yolculuk sırasında bir yandan bu işi alması için baskı yapan insanlarla uğraşırken bir yandan da Vasilev tarafından gönderilen ajanlarla başa çıkmak zorundadır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Taşıyıcı 3-Transporter 3 Filmin Tanıtım Fragmanı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Taşıyıcı 3-Transporter 3 Filmin Tanıtım FragmanıTaşıyıcı 3-Transporter 3 Yapım : 2009, Fransa / ABD Tür : Aksiyon / Macera Yönetmen : Olivier Megaton Senaryo : Luc Besson, Robert Mark Kamen Oyuncular : Jason Statham, Robert Knepper, François Berléand, Eriq Ebouaney, Silvio Simac, Justin Rodgers Hall, Mike Powers, Gregory Loffredo, Farid Elouardi, David Atrakchi, Katia Tchenko, David Kammenos, Natalya Rudakova Yapımcı : Luc Besson, Steve Chasman, Robert Mark Kamen Görüntü Yönetmeni : Giovanni Fiore Coltellacci Müzik : Alexandre Azaria Dağıtım : UIP Filmcilik Süre : 1 saat, 40 dk ![]() Gösterim Tarihi : 26 Aralık 2008 ![]() Özet Frank, Marsilyadaki Ukrayna Çevre Koruma Ajansı Başkanı Leonidin kaçırılan kızı Valentinayı Karadeniz kıyısındaki Odessaya götürmekle yükümlüdür ![]() ![]() ![]() Fragman'ı İzle Taşıyıcı 3 Resimleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|