Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fragmanı, gelin, honorfilmin, olacakmade, tanıtım

Gelin Benim Olacak-Made Of Honor-Filmin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gelin Benim Olacak-Made Of Honor-Filmin Tanıtım Fragmanı

Gelin Benim Olacak-Made Of Honor

Yapım : 2008, İngiltere / ABD

Tür : Komedi / Romantik

Yönetmen : Paul Weiland

Senaryo : Adam Sztykiel, Deborah Kaplan

Oyuncular : Kelly Carlson, Mary Birdsong, Beau Garrett, Patrick Dempsey, Kathleen Quinlan, Michelle Monaghan, Sydney Pollack, Busy Philipps, Kevin Mckidd, Christine Barger, James Sikking, Chris Messina, Richmond Arquette, Kadeem Hardison, Sarah Wright, Kevin Sussman, Whitney Cummings, Emily Nelson, Selma Stern, Lilly Mcdowell, Elisabeth Hasselbeck, Marty Ryan, Jaime Ray Newman, Jennifer De Minco, Murray Mcarthur, Forbes Kb, Morne Botes

Yapımcı : Neal H Moritz

Görüntü Yönetmeni : Tony Pierce-Roberts

Müzik : Rupert Gregson-williams

Dağıtım : Warner Bros

Süre : 1 saat, 38 dk

Gösterim Tarihi : 20 Haziran 2008

Özet

Tom Bailey ve en yakın arkadaşı Claire 10 yıldır arkadaştır Tam Tomun Clariee duygularını açmayı planladığı sıralarda Claire başkasıyla nişanlandığını açıklar Claire Tomdan nedimesi olmasını istediğinde genç adam bu teklifi Clairei nişandan vazgeçirmek ve kendine aşık etmek için kabul eder

Fragman'ı İzle

Gelin Benim Olacak Resimleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com