|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fragmanı, savaşlarıfilmin, star, tanıtım, warsklon |
![]() |
Star Wars:Klon Savaşları-Filmin Tanıtım Fragmanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Star Wars:Klon Savaşları-Filmin Tanıtım FragmanıStar Wars:Klon Savaşları-Filmin Tanıtım Fragmanı Tür : Bilim Kurgu / Animasyon / Aksiyon Gösterim Tarihi : 15 Ağustos 2008 Yönetmen : Dave Filoni Senaryo : George Lucas , George Lucas (Kitap) Yapım : 2008, ABD , 90 dk ![]() ![]() Lucasfilm Animationın yapımcısı olduğu Star Wars: The Clone Wars, izleyiciyi yepyeni Star Wars maceralarına sürüklerken, Lucasfilmin efsanevi hikaye anlatımı ile sinemaseverleri hayrete düşürecek, benzersiz bir animasyon stilini birleştiriyor ![]() Star Wars: The Clone Warsun yönetici yapımcısı George Lucas, “Daha anlatacak çok Star Wars hikayesi olduğunu hissettim ![]() Bunların bir kısmını animasyon şeklinde anlatmak, aynı zamanda animasyon sanatını biraz daha ileriye götürmek istedim” diyor ![]() Lucasfilm Animationın yapımcısı olduğu STAR WARS: KLON SAVAŞLARI, izleyiciyi yepyeni Star Wars maceralarına sürüklerken, Lucasfilmin efsanevi hikaye anlatımı ile sinemaseverleri hayrete düşürecek, benzersiz bir animasyon stilini birleştiriyor ![]() STAR WARS: KLON SAVAŞLARI çok ama çok uzaklardaki galaksi için yepyeni bir görüntü ve ortam sunarken,Star Wars efsanesinin zenginliği ile bilgisayar yapımı animasyonun son noktasını birleştirecek ![]() İyi ile kötü arasındaki galaksilerarası mücadelenin ön safında, yaşlı genç tüm Star Wars hayranlarının çok sevdikleri Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi ve Padmé Amidala gibi karakterlerin yanı sıra, Anakinin jedi öğrencisi Ahsoka gibi yepyeni kahramanlar da yer alacak ![]() Tehlike çok büyük, ve Star Wars evreninin kaderi cesur Jedi savaşçılarının ellerinde ![]() ![]() Filmin Fragmanı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|