Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fragmanı, savaşlarıfilmin, star, tanıtım, warsklon

Star Wars:Klon Savaşları-Filmin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tür : Bilim Kurgu / Animasyon / Aksiyon

Gösterim Tarihi : 15 Ağustos 2008

Yönetmen : Dave Filoni

Senaryo : George Lucas , George Lucas (Kitap)

Yapım : 2008, ABD , 90 dk

Lucasfilm Animationın yapımcısı olduğu Star Wars: The Clone Wars, izleyiciyi yepyeni Star Wars maceralarına sürüklerken, Lucasfilmin efsanevi hikaye anlatımı ile sinemaseverleri hayrete düşürecek, benzersiz bir animasyon stilini birleştiriyor

Star Wars: The Clone Warsun yönetici yapımcısı George Lucas, “Daha anlatacak çok Star Wars hikayesi olduğunu hissettim

Bunların bir kısmını animasyon şeklinde anlatmak, aynı zamanda animasyon sanatını biraz daha ileriye götürmek istedim” diyor

Lucasfilm Animationın yapımcısı olduğu STAR WARS: KLON SAVAŞLARI, izleyiciyi yepyeni Star Wars maceralarına sürüklerken, Lucasfilmin efsanevi hikaye anlatımı ile sinemaseverleri hayrete düşürecek, benzersiz bir animasyon stilini birleştiriyor

STAR WARS: KLON SAVAŞLARI çok ama çok uzaklardaki galaksi için yepyeni bir görüntü ve ortam sunarken,Star Wars efsanesinin zenginliği ile bilgisayar yapımı animasyonun son noktasını birleştirecek

İyi ile kötü arasındaki galaksilerarası mücadelenin ön safında, yaşlı genç tüm Star Wars hayranlarının çok sevdikleri Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi ve Padmé Amidala gibi karakterlerin yanı sıra, Anakinin jedi öğrencisi Ahsoka gibi yepyeni kahramanlar da yer alacak

Tehlike çok büyük, ve Star Wars evreninin kaderi cesur Jedi savaşçılarının ellerinde Onların yiğitlikleri aksiyon yüklü savaşları, ve STAR WARS: KLON SAVAŞLARIu dolduran yepyeni açılımları beraberinde getiriyor

Filmin Fragmanı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com