Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alis, diyarında, filminin, fragmanı, harikalar, tanıtım

Alis Harikalar Diyarında Filminin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yapım:
2010 ~ ABD-Alice in Wonderland

Tür:
Aile, Fantastik, Macera

Yönetmen:
Tim Burton

Senaryo:
Linda Woolverton

Yapımcı:
Tim Burton, Richard D Zanuck, Joe Roth, Suzanne Todd, Jennifer Todd

Görüntü Yönetmeni:
Dariusz Wolski

Gösterim Tarihi:
05 Mart 2010 (Türkiye)

Filmin Özeti
Alice Harikalar Diyarında yeniden çevriminde güçlü kız imajı baz alınarak Tim Burton tarafından seyircinin karşısına çıkarılıyor Linda Woolvertonın çocuk romanından uyarlanan yapım 17 yaşındaki Alicein sosyeteye tanıtım partisinde beyaz bir tavşanı takip ederek kendini harikalar diyarında bulmasıyla başlıyor Aslında 10 sene öncesinde de ziyaret ettiği yeri ikinci ziyaretinde hatırlamıyor bile

Harikalar Diyarında Alicei karşılayanlar arasında Mad Hatter karakterini canlandıran Johnny Depp de mevcut Bu yapımda Johnny Depp ve Tim Burton yedinci kez bir araya geliyorlar Yine Tim Burtonın ayrılmaz oyuncu ekibinden, aynı zamanda eşi olan Helena Bonham Carterda Kırmızı Kraliçeyi canlandırıyor Sürpriz olarak ise oyuncu kadrosunda 2009 Oscar ödül töreninde En iyi Kadın Oyuncu Oscarına aday gösterilen Anna Hataway de mevcut

Filmin Fragmanı

Alis Harikalar Diyarında Oyuncuları

• Johnny Depp

Helena Bonham Carter

Anne Hathaway

Alan Rickman

Michael Sheen

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com