Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
giriyor, trabzon kolbastısı, vizyona, yakında

&Quot;Trabzon Kolbastısı&Quot; Yakında Vizyona Giriyor...

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

&Quot;Trabzon Kolbastısı&Quot; Yakında Vizyona Giriyor...

Trabzon'da bir ilk!

Tamamına yakını Trabzon'da çekilecek "Trabzon Kolbastısı" yakında vizyona giriyor

Trabzonun kültürünü yansıtan film Ağustosta çekilmeye başlandı Filmin senaryosunu, yapımcılığını ve yönetmenliğini Oğuz Çiçek üstlendi Trabzon Kolbastısı adını taşıyacak olan filmin konusu, kolbastı oyununu çok güzel oynayan bir gencin aşk hikayesi olacak
Trabzonun yerel Kuzey Ekspres Gazetesi'ne konuşan Çiçek, film hakkında şunları söyledi: "Trabzonda, tamamı Trabzonlu oyunculardan oluşan kadroyla, Trabzon temalı bir film çalışmasına başlayacağız Yaklaşık bir yıldır bu proje üzerinde çalışıyorum Gerek senaryo gerekse prodüksiyona son şeklini verdik Çekimler Ağustosun onunda başladı Filmin senaryosu bana ait, yapımcılığını da ben üstleniyorum Bu çok büyük bütçeli bir film değil Daha çok dayanışma ile ortaya çıkacak bir film Oyuncular Trabzonlu olduğu için hepsinin burada kalacak bir evi var dolayısıyla çok fazla bir masraf olmayacak "
Tanınmış oyuncular da olacak
Oğuz Çiçek filmde tanınmış oyuncuların da yer alacağını, başrollerde Salih Kalyon ve Şenol Önsel gibi usta oyuncularında olacağını söyledi Bu oyuncuların Trabzonda yetişmiş, tiyatro eğitimi almış kişiler olduğunu sözlerine ekleyerek şöyle devam etti: "Oyuncularımızın en tanınmışı Salih Kalyondur Salih Kalyona senaryoyu yolladım iki gün sonra beni aradı ve Okurken bile çok heyecanlandım Ben bu filmde kesin oynamak istiyorum dedi
Toplamda 120 dakika olan film 25 günde tamamlanacak 100 dakikası Trabzonda geri kalan kısmı ise İstanbulda çekilecek Galası Trabzon'da gerçekleştirilecek olan film Mart ayında vizyona girecek Filmde tamamen Trabzon yöreselliğiyle beraber, kişilerin de kendine has karakter yapılarını ve aksanlarını ortaya koyacak Filmde Karadeniz'e özgü mizansenlerle komiklikler yer alacak Böylece film 'made in Trabzon' olmuş olacak
Facebook'ta Trabzon Kolbastısı grubuna sahip olan film Trabzon'un kültürel mirasını tanıtmasına yardımcı olacağa benziyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com