Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filminin, fragmanı, maymunları, tanıtım, uzay

Uzay Maymunları Filminin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Uzay Maymunları Filminin Tanıtım Fragmanı

Uzay Maymunları-Space Chimps

Yapım : 2008, ABD

Tür : Animasyon / Komedi / Macera

Yönetmen : Kirk De Micco

Senaryo : Robert Moreland, Kirk De Micco

Seslendirenler : Yonca Cevher, Yekta Kopan, Mazlum Kiper, Emir Tayla, Meral Erbil

Yapımcı : John H Williams, Barry Sonnenfeld, Jerry Davis, Curtis Augspurger, Louise Goodsill

Görüntü Yönetmeni : Jericca Cleland

Müzik : David A Stewart, Blue Man Group

Dağıtım : Warner Bros

Gösterim Tarihi : 9 Ocak 2009

Özet

Beş milyar dolarlık uzay mekiği kara delikte kaybolunca, uzaya giden ilk maymunun torunu olan Ham III, uzaya derinliklerine gidip mekiği bulmak üzere bir teklif alır Ama Ham fazlasıyla özgür ruhludur ve sirkte bir şov maymunu olarak çalışmaktan memnundur Sonunda iki maymunla birlikte görevi kabul eden Ham, uzayın derinlerine yaptığı yolculukta kendisini inanılmaz bir maceranın içinde bulur ve galaksinin en acımasız diktatörüne karşı savaş vermek zorunda kalır

Ham, uzaya giden dedesinin aksine rahat bir maymun olarak yaşamak istemektedir ve dedesinin izinden gitmek yerine bir sirk maymunu olarak çalışmaktadır Fakat Uzay Birimi ona reddedemeyeceği bir teklif sunar İleri teknolojiyle donatılmış bir uzay aracı kara delik tarafından yutulmuş ve uzayın derinliklerinde bir gezegene düşmüştür Ham uzay aracını kurtarmak için, uzaya gitmek için yıllardır eğitim alan iki uzay maymunla bir takım oluşturur

Ham, zamanını ekibin komutanı olan Titan ve dişi uzay maymunu Lunayla geçirmeye başlar Sirkte edindiği deneyim ve akrobatik olması ona, uzaya hazırlanma programında çok yardımcı olur fakat rahat karakteri diğer uzay maymunları arasında rahatsızlığa neden olur

Fırlatmada birkaç sorunla karşılaşırlar Uzayın derinliklerindeki karanlık gezegen Malgora geldiklerinde ise, Titan gezegenin diktatör kralı Zartog tarafından rehin alınır Zartgof uzaydan gezegenine düşmüş araçla herkesi kendisine köle yapmış ve dev bir inşaat başlatmıştır Ham ve Luna TitanI ararken karşılaştıkları Kilowatta yardım edip arkadaşlarını kurtarmaya çalışırlar

Titanı heykele çevirip yakında bitecek sarayının girişine bir zafer simgesi olarak koymak isteyen Zartoga karşı hızla harekete geçen ikili, gezegende yaşayanların da yardımıyla hem arkadaşlarını ve uzay mekiğini kurtarmaya çalışacak, hem de gezegeni bu zalim kralın elinden almaya çalışacaklardır

Fragman'ı İzle

Uzay Maymunları Resimleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com