Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dinazor, fahrt, filmin, fragmanı, sevimli, tanıtım, tatildeurmel, voll

Sevimli Dinazor Tatilde-Urmel Voll İn Fahrt Filmin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevimli Dinazor Tatilde-Urmel Voll İn Fahrt Filmin Tanıtım Fragmanı

Sevimli Dinazor Tatilde-Urmel Voll In Fahrt

Yapım : 2008, Almanya

Tür : Animasyon / Aile / Komedi

Yönetmen : Reinhard Klooss, Holger Tappe

Senaryo : Reinhard Klooss, Oliver Huzly

Seslendirenler : Wigald Boning, Anke Engelke, Christoph Maria Herbst, Stefan Krause, Oliver Pocher, Oliver Kalkofe, Roland Hemmo, Hannes Maurer, Peter Reinhardt

Yapımcı : Reinhard Klooss, Holger Tappe

Müzik : James Dooley

Süre : 1 saat, 24 dk

Gösterim Tarihi : 17 Ekim 2008

Özet

Sevimli Dinazor Urmel, yaşadığı adanın en popüleridir Adeta star ilgisi gören Urmel'in adadaki saltanatı, bir profesörün Barnaby adındakı küçük bir pandayı adaya getirmesiyle sarsılır

Barnaby'iyi kıskanan Urmel tekrar eski günlerine dönmek istiyordur ve bir gün tüccar bir adarm Urmel'e tekrar popülerliğini kazanma vaadi vererek onu bir eğlence parkına götürmeyi ikna eder

Aslında tüccarın niyeti kötüdür ve orada Urmel'i zincire vurur Sevimli dinazoru kurtaracak olan da onun ardından gizlice gemiye binen Barnaby ve arkadaşlarıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com