|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
filminin, fragmanı, kralı, romeo, sokakların, tanıtım |
![]() |
Sokakların Kralı Romeo Filminin Tanıtım Fragmanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sokakların Kralı Romeo Filminin Tanıtım FragmanıSokakların Kralı Romeo-Roadside Romeo Yapım:2008 ~ ABD, Hindistan Tür:Aile, Animasyon, Romantik Yönetmen:Jugal Hansraj Senaryo:Jugal Hansraj Yapımcı:Yash Chopra, Aditya Chopra Görüntü Yönetmeni:Anshul Chobey Müzik:Suleman Merchant, Salim Merchant Dağıtım:Pinema Film Süre:1 saat 33 dk Gösterim Tarihi:29 Mayıs 2009 (Türkiye) 24 Ekim 2008 (ABD) 24 Ekim 2008 (İngiltere) Filmin Fragmanı Sokakların Kralı Romeo Seslendirmenleri Kareena Kapoor Saif Ali Khan Sokakların Kralı Romeo Filminin Resimleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Sokakların Kralı Romeo Filminin Tanıtım Fragmanı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sokakların Kralı Romeo Filminin Tanıtım FragmanıSokakların Kralı Romeo Filminin Tanıtımı Fragmanı Yapım: 2008 ~ ABD, Hindistan Tür: Aile, Animasyon, Romantik Yönetmen: Jugal Hansraj Senaryo: Jugal Hansraj Yapımcı: Yash Chopra, Aditya Chopra Görüntü Yönetmeni: Anshul Chobey Müzik: Suleman Merchant, Salim Merchant Dağıtım: Pinema Film Süre: 1 saat 33 dk Gösterim Tarihi: 29 Mayıs 2009 (Türkiye) Filmin Özeti: Romeo, bu hayatta isteyebileceği her şeye sahiptir; kocaman bir malikane, bir sürü araba, etrafından eksik olmayan kızlar ve onu çok seven bir aile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Filmin Fragmanı: |
![]() |
![]() |
|