Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ajan, filmin, fragmanı, süper, tanıtım

Süper Ajan K9 Filmin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Süper Ajan K9

Yapım : 2008, Türkiye

Tür : Aksiyon / Komedi

Yönetmen : Bülent İşbilen

Senaryo : Duygu Gelbal

Oyuncular : Haldun Boysan, Didem Erol, Cengiz Küçükayvaz, Melih Ekener, Atilla Sarıhan, Osman Gidişoğlu, Erdal Tosun, Salih Kalyon, Bülent Şakrak, Atilla Arcan, Züleyha Karyağdı

Yapımcı : Ergün Mercan

Görüntü Yönetmeni : İlkay Işık, Barış Işık

Müzik : Yakup İçöz, Hakan Yeşilkaya

Gösterim Tarihi : 26 Eylül 2008

Özet

Eski Sümerbank ayakkabı fabrikasında çekilen filmde olaylar şöyle gelişiyor: Amerika'da bulunan bir virüs ele geçirilir Türkiye'de yapılacak NATO Zirvesi, bu virüsün yayılması için en ideal yerdir Virüs NATO toplantısından bir gece önce yapılan gizli operasyonla su şişelerinin içine enjekte edilir

Fragman'ı İzle

Süper Ajan K9 Resimleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Dünyadaki teröristlerin paralarını işleten Deşifre (Cengiz KÜÇÜKAYVAZ) Pentagondan çok tehlikeli bir virüs çalar Tüm plânlarını ise, NATO zirvesi üzerine kurar

Virüs NATO toplantısından bir gece önce yapılan gizli bir operasyonla su şişelerinin içine enjekte edilir NATO toplantısının olduğu gün virüs, suyu içen delegelere geçer İnsanların başka şekillere girmesine neden olan virüs, delegelerin bazılarının kurt adam, bazılarının ağaç, bazılarının kadın olmasına neden olur, bazıları da renk değiştirir Bunun üzerine tüm dünya bu olayla ilgilenir Dünyanın çeşitli yerlerinden olayı çözmeye anti terör uzmanları gelir Deşifre her şeyin istediği gibi gideceğine eminken karşısında Ayşe Kosavalı (Didem EROL) ve Süper Ajan K9 (Melih EKENER)i bulur

Filmden Kareler

Filmin Yönetmeni: Bülent İşbilen
Oyuncu Kadrosu:
Fatih Altin, Atilla Arcan, Haldun Boysan, Melih Ekener, Didem Erol, Osman Gidisoglu, Salih Kalyon, Züleyha Karyagdi, Cengiz Küçükayvaz, Atilla Sarihan, Erdal Tosun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com