Süper Ajan K9 Filmin Tanıtım Fragmanı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Süper Ajan K9 Filmin Tanıtım FragmanıSüper Ajan K9 Yapım : 2008, Türkiye Tür : Aksiyon / Komedi Yönetmen : Bülent İşbilen Senaryo : Duygu Gelbal Oyuncular : Haldun Boysan, Didem Erol, Cengiz Küçükayvaz, Melih Ekener, Atilla Sarıhan, Osman Gidişoğlu, Erdal Tosun, Salih Kalyon, Bülent Şakrak, Atilla Arcan, Züleyha Karyağdı Yapımcı : Ergün Mercan Görüntü Yönetmeni : İlkay Işık, Barış Işık Müzik : Yakup İçöz, Hakan Yeşilkaya Gösterim Tarihi : 26 Eylül 2008 Özet Eski Sümerbank ayakkabı fabrikasında çekilen filmde olaylar şöyle gelişiyor: Amerika'da bulunan bir virüs ele geçirilir Türkiye'de yapılacak NATO Zirvesi, bu virüsün yayılması için en ideal yerdir Virüs NATO toplantısından bir gece önce yapılan gizli operasyonla su şişelerinin içine enjekte edilir![]() Fragman'ı İzle Süper Ajan K9 Resimleri |
|
Süper Ajan K9 Filmin Tanıtım Fragmanı |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Süper Ajan K9 Filmin Tanıtım FragmanıDünyadaki teröristlerin paralarını işleten Deşifre (Cengiz KÜÇÜKAYVAZ) Pentagondan çok tehlikeli bir virüs çalar Tüm plânlarını ise, NATO zirvesi üzerine kurar![]() Virüs NATO toplantısından bir gece önce yapılan gizli bir operasyonla su şişelerinin içine enjekte edilir NATO toplantısının olduğu gün virüs, suyu içen delegelere geçer İnsanların başka şekillere girmesine neden olan virüs, delegelerin bazılarının kurt adam, bazılarının ağaç, bazılarının kadın olmasına neden olur, bazıları da renk değiştirir Bunun üzerine tüm dünya bu olayla ilgilenir Dünyanın çeşitli yerlerinden olayı çözmeye anti terör uzmanları gelir Deşifre her şeyin istediği gibi gideceğine eminken karşısında Ayşe Kosavalı (Didem EROL) ve Süper Ajan K9 (Melih EKENER)i bulur![]() Filmden Kareler ![]() ![]() ![]() Filmin Yönetmeni: Bülent İşbilen Oyuncu Kadrosu: Fatih Altin, Atilla Arcan, Haldun Boysan, Melih Ekener, Didem Erol, Osman Gidisoglu, Salih Kalyon, Züleyha Karyagdi, Cengiz Küçükayvaz, Atilla Sarihan, Erdal Tosun |
|
|
|