Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
cem, film, müjdesi, yeni, yılmazdan

Cem Yılmaz'dan Yeni Film Müjdesi

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Cem Yılmaz'dan Yeni Film Müjdesi



Cem Yılmaz'dan Yeni Film Müjdesi

Ben film izlemiyorum, yapıyorum Cem Yılmazın yeni filmi ne zaman geliyor?

Cem Yılmaz AROG için yapılan eleştirileri yanıtlarken yeni filmin müjdesinin de verdi

AROG nedeniyle çeşitli eleştiriler alan Cem Yılmaz, Ben film izlemiyorum, yapıyorum dedi Filmden sonra kimi kesimler tarafından ağır eleştirilen Cem Yılmaz, beğenmediklerini ya da beklediklerini bulamadıklarını söyleyen kesime de göndermeler yaparak şöyle konuştu:

Televizyon gazetesinin haberine göre Yılmaz: "Beklenti diye bir şey uyduruyorlar Peki benim beklentilerim ne olacak? Hiç bir zaman profesyonel komik diye anılmak gibi bir sevdam yok Bir film yapmak vardır, bir de izlemek vardır Tercihini yap Ben film yapan tarafındayım hürmet et birazcık bu kadar Ben film yapıyorum Senin gibi izlemiyorum ki bana hürmet et yani Çok doğal bir istek bu" diye konuştu

YENİ FİLME HAZIRLANIYOR

GORA VE AROGtan sonra 3 bir film için de şimdiden kolları sıvayan Cem Yılmaz, sakin bir sürece girdiğini ve sahne için de hazırlıklar yaptığını ifade ederek şöyle konuştu:

"Sakin bir yazı çizi dönemine girdim, yeni sinema filmi için Sahneye de bir şey hazırlamayı düşünüyorum, ama sahne için köklü değişiklik yaptıktan sonra başlayacağım Ben şimdiye kadar 2 tane repertuar yaptım Gene böyle bir şeyler birikirse, anlatmak için enteresan bir şeylerin olması lazım O nedenle sahneyi çok özledim ama bir şeylerin birikmesini bekliyorum"

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.