![]() |
Gece Ve Pisiler (Nocturna) Tanıtım Fragman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gece Ve Pisiler (Nocturna) Tanıtım FragmanGece Ve Pisiler (Nocturna) Tanıtım Fragman Yapım : 2007, İspanya Tür : Animasyon Yönetmen : Adrià García, Víctor Maldonado Senaryo : Adrià García, Víctor Maldonado Seslendirenler : Carlos Sobera, Imanol Arias, Natalia Rodríguez Yapımcı : Julio Fernandez Müzik : Nicolas Errèra Süre : 1 saat, 20 dk ![]() Gösterim Tarihi : 18 Nisan 2008 Filmin Özeti : Yetimhanede büyüyen Tim için geceler gündüzlerden farklıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Tim, Kedi Shepherd isimli, kendi sadık kedisi Tobermory ile birlikte onun koruyucusu olacak garip bir karakterle karşılaşır ![]() ![]() ![]() ![]() Tim, Shepherdı gecenin koruyucusu Mokaya gitmeye ikna eder ve yıldızları tekrar gökyüzüne getirmek için birlikte Mokaya yalvarırlar ![]() ![]() Böylece Tim, Shepherd ve Tobermory yüzlerce çeşitli yaratığın geceyi bildiğimiz şekliyle oluşturmaya çalıştığı dünya olan Nocturnada zamana karşı yarışmaya başlarlar ![]() Ancak kahramanlarımız yavaş yavaş geceyi ve Nocturna sakinlerini tehlikeye atan bir tehdit olduğunu ve bütün bunlara bilmeden Timin neden olduğunu fark ederler ![]() Filmin Fragmanı : |
![]() |
![]() |
|