![]() |
Operasyon: Valkyrie Filminin Tanıtım Fragmanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Operasyon: Valkyrie Filminin Tanıtım FragmanıOperasyon: Valkyrie-Valkyrie Yapım : 2008, ABD / Almanya Tür : Biyografi / Dram / Gerilim / Savaş / Tarih Yönetmen : Bryan Singer Senaryo : Christopher McQuarrie, Nathan Alexander Oyuncular : Tom Cruise, Eddie Izzard, Tom Hollander, Bill Nighy, Thomas Kretschmann, Terence Stamp, Tom Wilkinson, Kenneth Branagh, David Bamber Yapımcı : Bryan Singer, Tom Cruise, Christopher McQuarrie Görüntü Yönetmeni : Newton Thomas Sigel Müzik : John Ottman Dağıtım : Tiglon Süre : 2 saat, 00 dk ![]() Gösterim Tarihi : 30 Ocak 2009 ![]() Özet İkinci Dünya Savaşı sırasında, birkaç Alman subayı Adolf Hitler'e suikast yapmayı planlarlar ![]() ![]() ![]() Operasyonun başında olan Albay Claus von Stauffenberg Tom Cruise tarafından canlandırılıyor ![]() ![]() Yönetmenliğini Bryan Singer'ın yaptığı Valkyrie'nin senaryosu da Olağan Şüpheliler filminin senaristine emanet edilmiş ![]() Fragman'ı İzle Operasyon: Valkyrie Resimleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|