Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, dedektifi, detectives, fragman, tanıtım, watching

Aşk Dedektifi (Watching The Detectives) Tanıtım Fragman

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yapım : 2007, ABD

Tür : Komedi

Yönetmen : Paul Soter

Senaryo : Paul Soter

Oyuncular : Cillian Murphy, Lucy Liu, Heather Burns, Matthew Backer, Jack Bethke, Alix Elias, Connor Fux, Josh Gad, Joel Garland, Dennis Gubbins

Yapımcı : Galt Niederhoffer, Daniela Taplin Lundberg, Celine Rattray,
Reagan Silber

Görüntü Yönetmeni : Christophe Lanzenberg

Müzik : Nathan Barr

Gösterim Tarihi : 18 Nisan 2008

Filmin Özeti :
Tam bir film tutkunu olan Neil (Cillian Murphy) aynı zamanda bir Video dükkanının da sahibidir Neil, kendi hayatını baştan sona sanki bir filmde rol alıyormuşcasına yaşamaktan çok keyif alır Ancak günün birinde gerçekten de tehlikeli ve bir o kadar da baştan çıkarıcı Violet (Lucy Liu) ile tanıştığında dünyası tersine döner ve gerçek dünya ile film dünyası arasındaki çizgi bulanıklaşmaya başlar Artık Neilin hayatının gerçekten hareketlenmesinin ve sürekli bir maceraya dönüşmesinin zamanı gelmiştir

Filmin Fragmanı :

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com