|  | Rina Filminin Tanıtım Fragmanı |  | 
|  11-04-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Rina Filminin Tanıtım FragmanıRina Filminin Tanıtım Fragmanı Yapım: 2009 ~ Türkiye Tür: Dram Yönetmen: Şenol Sönmez Senaryo: Levent Pala, Şenol Sönmez, Erkan Ersezer Yapımcı: Bülent Korkmaz, Cem Timürlenk Görüntü Yönetmeni: Veysel Teksahin Süre: 1 saat 45 dk Gösterim Tarihi: 09 Nisan 2010 (Türkiye)  Filmin Özeti Bir ada hikayesi olan Rina'da Ali, Ömer ve Umut adalı üç yakın arkadaştır  Ali plajda çalışmakta ve her yaz aşık olduğu kızın tatile  gelmesini beklemekte, Umut babasıyla balıkçılık yapmakta ve adada  sepetçilik yapan Zehra'ya sırılsıklam aşık ama bir türlü sevgilisinin  abisine konuyu açamamakta, Ömer ise babasıyla üzüm bağında  çalışmaktadır  Ayrıca bağın kendisine ayrılan küçük bir kısmında kendi  şaraplarını üretmek üzere formüller üretmektedir  Bu üç kafadarın tek  umudu ise birlikte bir şarap fabrikası kurmaktadır  Tüm çabaları gerekli  parayı bir araya getirmek içindir  Bu hayale sıkı sıkı sarılan  kafadarların hayatı Vasilis'ten gelen bir haberle alt üst olur    Artık  herkes için gerçek duygularıyla yüzleşme vakti gelmiştir    Filmin Fragmanı Rina Oyuncuları 
 | 
|   | 
|  | 
|  |