Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filmin, fragmanı, love, tanıtım, trailler

İ Am Love Filmin Fragmanı Trailler Tanıtım

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İ Am Love Filmin Fragmanı Trailler Tanıtım

I am Love Filmin Fragmanı Trailler Tanıtım

Gösterim tarihi : 14 Ocak 2011

Yönetmen : Luca Guadagnino

Oyuncular : Tilda Swinton , Edoardo Gabbriellini , Flavio Parenti

Senaryo : Luca Guadagnino, Barbara Alberti, Ivan Cotroneo, W

Yapımcı : Francesco Melzi d'Eril, Marco Morabito, Luca Guadagnino, Tilda Swinton

Müzik : John Adams

Görüntü yön : Yorick Le Saux

Tür : Romantik , Dram

Süre : 120 dk

Yapım yılı : 2009

Ülke : İtalya Dağıtıcı : M3 Film

Milan'da tekstil işiyle uğraşan zengin bir ailenin hasta olan büyükbabası, işi oğluna ve torununa bıraktığını ilan eder Evin hanımı Emma (Tilda Swinton) kocasının iş seyahatleri ve kızının okul için evi terk etmesiyle kendini yalnız hissetmeye başlar Rus asıllı olan Emma oğlunun aşçı arkadaşıyla bir ilişki yaşamaya başlar ve kendini bir anda yeni bir dünyanın içinde bulur Burjuvazi, yasak aşk ve tutku üçgeninde gelişen trajik bir aşk hikâyesi

Filmin Fragmanı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com