![]() |
Fetih 1453 Filminde Fatihi Oynayan Kim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fetih 1453 Filminde Fatihi Oynayan KimTiyatrocu Devrim Evin, 17 Şubat'ta ilk kez beyaz perdede boy gösterecek ![]() ![]() ![]() Çekimleri üç yıl süren, 17 milyon dolarlık bütçesiyle Türk sinemasının en pahalı filmi olarak lanse edilen 'Fetih 1453'ün başrol oyuncusu Devrim Evin; "Piyasada bilinmeyen, harcanmamış, temiz bir yüz olduğum için Fatih Sultan Mehmet rolüne ben seçildim" dedi ![]() ![]() ![]() ![]() FATİH AKSOY'U ETKİLEDİM Hacettepe Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde okudum ![]() ![]() ![]() Kerkük katliamını anlatan bir filmde oynamak için İstanbul'a görüşmeye geldiğim gün, Cihangir'de 'Fetih 1453'ün cast çalışmasını yapan kişilerle karşılaştım ![]() ![]() ![]() Ertesi gün firmaya gittim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 50 KİTAPTAN YARARLANDIM Bizim gibi akademik bir disiplinden gelen profesyonel aktörler, hangi rol olursa olsun ayırt etmeden çalışır ve rolle ilgili tüm kaynaklardan yararlanır ![]() ![]() ![]() ![]() Çocukluğumdan beri at biniyorum ama rolüm için ciddi bir eğitim aldım Filmde, at üstünde ok attığım sahneler var ![]() ![]() DEVRİM EVİN KİMDİR? 11 Aralık 1978'de Adıyaman'da dünyaya geldi ![]() Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü'nden birincilikle mezun oldu ![]() 2003 yılında Eskişehir Şehir Tiyatroları'na, 2005'te ise Adana Devlet Tiyatrosu'na girdi ![]() 2007 yılından itibaren, merkezi Danimarka'da olan 22 ülkeden, 33 oyuncunun katıldığı uluslararası bir organizasyonda; Türkiye'yi temsil ederek iki oyunda rol almayı başardı ![]() |
![]() |
![]() |
|