|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çekilen, film, istanbulda, londrayı, sarstı |
![]() |
İstanbul'da Çekilen Film Londra'yı Sarstı! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstanbul'da Çekilen Film Londra'yı Sarstı!İstanbul'da Çekilen Film Londra'yı Sarstı! İran devrimi sırasındaki gerçek bir hikayeyi konu alan ve çekimlerinin bir bölümü İstanbul'da geçen Argo filminin Londra galası yapıldı ![]() Londra Film Festivali kapsamında düzenlenen filmin galasına başrol oyuncusu ve yönetmeni Ben Affleck, Bryan Cranston ve John Goodman katıldı ![]() İngiltere'nin başkenti Londra'daki Westend Odeon'da düzenlenen galada, medya mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü aktör "Türkiye'de film çekmek ister miydiniz?" sorusuna "Evet isterdim" yanıtını verdi ![]() Galanın yapılacağı sinema önünde saatler öncesinden toplananlar filmin oyuncularından imza almak için birbirleriyle yarışırken yıldızlar kırmızı halıya vardığında izdiham yaşandı ![]() FİLM İÇİN AYASOFYA'NIN AMPÜLLERİ DEĞİŞTİRİLDİ Filmde bazı sahnelerin çekildiği Ayasofya Camii'nde iyi görüntü alabilmek için Ayasofya'daki ampüller değiştirilmişti ![]() 1979 yılındaki İran devrimi sırasında gerçek bir rehine krizini konu alan filmin bazı sahneleri Balat, Etiler ve Eminönü'nde çekildi ![]() Amerika-Türkiye ortak yapımı olan filmin yapımcılığını Ben Affleck, George Clooney ve Grant Heslov üstleniyor ![]() FİLMİN KONUSU: Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada hükümetleri 1979 İran devrimi sırasında Amerikan Büyükelçiliği'nde rehin tutulan altı Amerikalı diplomatı kurtarmak için iş birliği yaparlar ![]() Hükümetler İran'ı bu altı rehinenin Argo adlı bir filmin çekimi için etrafı keşfeden kamera ekibinin üyeleri olduğunda inandırırlar ![]() ![]() Bu yıl 56 ![]() ![]() Festival, 21 Ekim'de sona erecek ![]() |
![]() |
![]() |
|