Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ata, çaldığını, demirerin, etti, ferdi, iddia, senaryosunu, tayfur

Ferdi Tayfur, Ata Demirer'in Senaryosunu Çaldığını İddia Etti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ferdi Tayfur, Ata Demirer'in Senaryosunu Çaldığını İddia Etti

3 yıl önce Demirer'le TRT Müzik'te Fuat Güner'in programına konuk olduğunu ve "Lambalı Saz" isimli senaryosunda oynaması için teklif götürdüğünü belirten Tayfur, dün Adana'da "Berlin Kaplanı" filmini izleyince büyük şok yaşadığını söyledi

"FİLMDE OYNAMASINI TEKLİF ETMİŞTİM"

Tayfur, "Filmi izleyince şaşkınlığımı, yaşadığım şoku anlatamam Benim amcamla yaşadığım hikâyeden yola çıkıp yazdığım ve 3 yıl önce kendisine okuması için gönderdiğim 'Lambalı Saz' senaryomu çalmış Sağlık sorunlarım öncesi Fuat Güner'in programının arasında filmde oynamasını teklif etmiştim Ata sonra bana dönüş yapmadı Benim noter tastikli senaryomu çalmış Berlin Kaplanı filmine uyarlamış Senaryoda 'Boks maçını Orhan Ayhan anlatacak' diye not düşmüştüm Onu bile kullanmış" dedi

FİTİL FİTİL BURNUNDAN GETİRECEĞİM

Milliyet'in haberine göre, Demirer'in 25 senelik emeğini çaldığını söyleyen ve hukuki süreci başlattığını belirten Tayfur, "Sanmasın ki, bunu onun yanına bırakacağım Bunu fitil fitil kanuni yollarla burnundan getireceğim Yazıklar olsun" diye konuştu Bu arada 'Berlin Kaplanı' vizyondaki 1 haftasını ise 889 bin 193 seyirci ve 8 milyon 393 bin 381 TL hasılatla kapattı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com