Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
genç, hikayesi, kızın

Bir Genç Kızın Hikayesi

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Genç Kızın Hikayesi

17 yasındaydım seni tanıdıgımda hani ilk görüste aşk derlerya,iste benimkide öyle olmustusen bir arabanın icinde bense kapının önünde oturmus etrafı seyrederken,birden göz göze geldikicim ürperedi,kalbimin atısları degisti
o gunden hep gelmeni bekledimher yolunu gözledgimde geldinbir gün yolumu kesip numaranı verdin ve aramanı bekliyorum dedin o gece heyecandan sabaha kadar uyumadım artık sadece hayalerimde degil,hayatımdaydın dasenden baska bisey düsünemez hale gelmistimiste o zaman askı tanıdımannem ilişkimizi ögrenmis,dısarı cıkma yasagı koyduseni göremez olmustum,günler cehenem gibiydisen sabahın 5 inde kapının önüne geldin,ben pencereden atlayıp sana o an degil annem,dünya umrumda degildiaylar su gibi aktıben izmire okuluma döndüm,sen foca ya egitimegörüsmelerimiz aynı hizla devam etti,annem artık seni kabulenmisticok mutluydum ta ki o telefona kadartelefonun ucundaki ses o benim erkek arkadasım aramızdan cekil diyorduduyduklarıma inanamadım;o bunu yapamazdı,yapmazdıama yanılmıstım bir baskası icin cekip gitmistikendimi derslerime veremez olmustum,hayatım alt üst oldueve kapandım okula gidemez oldumve boylelikle okul hayatım da bittigelecegimi,askımı herseyimi yitirmistimyasamak icin hic bir sebep bulmazken bu sıkıntı beni hastanelik ettiilaclar,serumlar ama hicbiri icimdeki acıyı dindiremediherseye ragmen hayat devam ediyordu,hayatın bir yerinden tutmak zorundaydımzamanla degismeye basladım,tam bir genc kız oldumkimseyi hayatıma sokmuyacaktım ama olmadıve kalbimi birine actımonunla beraberken bile fotorafın cüzdanımdaydı,yırtamazdımo da senin gibi cıktı,yine baskası girmisti aramıza bu sefer gucluydum,sogunkanlı davrandımondanda ayrıldıktan sonra kimseye güvenmedimartık darbe yiye yiye darbe atmayı ögrenmistim kşmseye acımıyordumben aglatıyor,acı cektiriyordumbiz zamanlar gelinlik hayaleri olan,üniverste hayaleri olan,hayatı hep iyi yönleriyle goren gören kız kayıp olmus gitmistisevgiye hasretim artık hayatım böyle sürüp giderken yıllar sonra karsımdaydınevlenmistin,bir kizin olmus kiminle evlendgini merak etmistim sormak istedim yapamadımgözlerimde kalan son bir yas damlalarını yine senin icin akıttımmutlu ol ama bana yasatıklarını yasadıktan sonra

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com